homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Negi vaginali

#1 2010-09-02 13:47:46

Helen22
Membru
Inregistrat: 2010-09-02

Negi vaginali

Buna..am 22 de ani si si acum aproximativ 3 luni am aflat ca am negi vaginali. Doamna doctor ginecolog mi-a dat un tratament ce consta in ovule Klyon si Condyline. Am facut si testul Papanicolau si analizele mi-au iesit bune. Desi atunci cand am inceput tratamentul negii aflati la vedere au disparut, am o problema cu zona vulvei, ca am negi si in interiorul vaginului si nu stiu cum sa scap de ei, si mi-e frica ca tot se maresc. Din pacate acum 3 luni nu am discutat cu doamna doctor mai amanuntit despre aceasta problema, poate pt ca nici nu am observat negii interni.M-am mai interesat pe internet si am aflat ca acest virus nu va disparea niciodata? E adevarat? Trebuie sa fac numai sex protejat toata viata ca sa nu-mi contaminez partenerul?Chiar daca as reusi sa scap si de toti negii?Se ia sigur si prin contactul cu mana?Multe intrebari la care nu am raspuns si sunt confuza..Va rog ajutati-ma!!!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.