homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Oare anticonceptionalele pot scadea apetitul sexual?-2

#20 2007-01-28 22:22:31

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

Re: Oare anticonceptionalele pot scadea apetitul sexual?

cum zice doctoressa "pofta vine mancand"smile

Ultima oara a fost editat de puioanca (2007-01-28 22:22:53)

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#21 2007-01-29 10:18:26

Deea Ionescu
New member
Inregistrat: 2007-01-27

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri!
      credeti ca plngacioasele sunt mai putin atractive pentru barbati?   pentru ca de pastilute nu ma simt in apele mele si sunt mai deprimata, iar iubitul meu vad ca nu mai e asa atras de mine, chiar daca incerc sa-l provoc. La 28 de ani facem dragoste cam de 2 ori pe saptamana sad

#22 2007-01-29 11:14:58

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

eu as zice ca e ceva in neregula in relatie. provoaca-l la o discutie, vedeti unde e buba. poate e stresat, obosit, ingrijorat. de ce te gandesti tocmai la faptul ca nu te mai place?

Nobody home

#23 2007-01-29 11:42:16

cristina_c
New member
Inregistrat: 2006-06-16

doctoressa a scris:

apetitul sexual scade in relatiile stabile din cauza relatiei in sine iar noi de regula luam pastile cind avem o relatie stabila.sa ma explic...in relatiile stabile scade interesul sexual pentru ca:partenerul nu mai e o noutate,grija pentru un act sexual de calitate scade din cauza ca apare siguranta fata de partener.

Ufff doctoressa trebuie sa iti dau dreptate, dar sa va spun ce se intimpla in cazul meu, parca eram mai entuziasmati inainte de casatorie de a face dragoste acum parca e o datorie sad ce urit suna dar eu asa simt.

If you are going through hell, keep going

#24 2007-01-29 11:44:26

Duke
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-15

cristina asa se intampla in orice relatie dar daca el va aduce ceva nou de fiecare data cand facetzi sex nu va mai fii asa.la fel de bine potzi si tu sa aduci ceva nou.

Publicitate

loading...

#25 2007-01-29 11:55:37

cristina_c
New member
Inregistrat: 2006-06-16

Stiu Duke si "lucrez" la reanprospatarea arsenalului... sunt prea multe posibilitati neexplorate.
Dar observ ca si el pare ca s-a plafonat adica merge pe ce stie cu siguranta ca ne place la amandoi.
E oricum orice are o rezolvare si o sa ma ocup smile smile

If you are going through hell, keep going

#26 2007-01-29 14:51:27

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Deea Ionescu:La 28 ani, de 2 ori pe saptamina e perfect normal(mai ales in relatie stabila)...daca ai fi zis de 2 ori pe luna, ma gindeam ca nu e in regula...

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#27 2007-01-30 00:58:06

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

mie una nu mi-a scazut apetitul sexual,si suntem de 1an si jumatate impreuna si de fiecare data e altfel cand facem dragoste,de fiecare data descoperim ceva nou si ne place.

#28 2007-01-30 10:50:05

Deea Ionescu
New member
Inregistrat: 2007-01-27

Multumesc pentru incurajare! ma gandeam ca e ceva anormal ca eu sa vreau, sa-l provoc si el.. nimik.. are zile si zile!

#29 2010-09-02 12:46:23

bubu_bubu
New member
Inregistrat: 2010-09-02

EEeee..eu am crezut ca sunt anormala,daca ar fi dupa cheful meu nebun ar fi o data pe saptamana,sincer nu cred ca depasesc de 3 ori pe sapt..desi el ar dori mai mult..ma gandesc ca e de la anticonceptioanale,din cauza oboselii,plec dimineata la 7.20 de acasa si ma intorc seara la 19.00...al are un progr mai flexibil,eu sunt fff obosita mereu,nu am chef,dar ma gandesc ca la 3 ani de relatie si 1 an de knd stam impreuna nu prea e normal..la un moment dat o sa se sature sa tot insiste el si nu stiu ce se va alege de relatia noastra..cum sa fac sa rezolv problema asta?

#30 2010-09-02 12:49:49

daenarys
Vizitator

pai de 3 ori pe saptamana e ok.e d einteles ca nu vrei mai mult daca lucrezi mult si esti obosita smile

#31 2010-09-02 12:54:15

bubu_bubu
New member

daenarys a scris:

pai de 3 ori pe saptamana e ok.e d einteles ca nu vrei mai mult daca lucrezi mult si esti obosita smile

De 3 ori pe sat e atunci cand ma simt vinovata fata de el ca vad ca si-ar dori mai des,in general cam de 2 ori se imtampla,daca ar fi dupa mine..mi-e un pic teama sa nu intervina raceala in rel noastra din cauza asta..ziua ma gandesc ca in seara asta o sa fac asa si pe dincolo,cand ajung acasa insa nu mai am chef de nimic dupa o zi de munca..de exemplu acum am avut pb cu maseaua si am luat antibiotice,am facut pauza caci el nu vrea sa foloseasca prez,mai bn tine post in perioada asta si apoi mi-a venit luni saptamana asta si cred ca abia maine imi trece..dupa perioada asta in care nu am avut contact ma cam doare cand o fac,un pic asa,e normal?

#32 2010-09-02 12:56:42

daenarys
Vizitator

dupa o perioada de abstinenta da se intampla s amai doara.vezi ca daca ai luat antibiotic trebuie protectie suplimentara si cand iei tratament si 7 zile dupa terminarea lui.

#33 2010-09-02 12:58:38

bubu_bubu
New member

daenarys a scris:

dupa o perioada de abstinenta da se intampla s amai doara.vezi ca daca ai luat antibiotic trebuie protectie suplimentara si cand iei tratament si 7 zile dupa terminarea lui.

Stiu asta cu antibioticele,ms oricum pt sfat!

#34 2010-09-02 16:33:16

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Mie mi-au scazut apetitul foarte mult, dar si pe cel de viata in general.
Banuiesc ca depinde de fiecare organism sau si de alti factori. Si probabil ca se pot schimba cu alte AC, dupa o reteta a medicului de planning, care sa recomande unele care sa nu scada atat de mult cheful nustiu . Eu pur si simplu nu le-am mai luat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.