homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

INTREBAREA PT DOCTORESSA???-2

#20 2007-10-05 15:37:50

anytza
Hero member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2007-08-07

Re: INTREBAREA PT DOCTORESSA???

bine ai venit lucian smile

Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume!

#21 2007-10-05 15:54:28

Lucian
New member
Inregistrat: 2007-10-05

Bine te-am gasit, Anytza... La cat de bine sunt primit, nu-mi pare de loc rau ca mi-am incercat norocul la voi! smile

Sarut mana, Andrada, ma... incurajezi mult. Dar sa fi fost depasite statisticile de realitate?
M-am gandit si eu ca acuzatia ar putea fi asa cum spui iar daca e asa a reusit, plus ca mi-am cam pierdut si increderea...

off topic - Sper sa fi inteles si regulile, pana la urma. Desi inca nu mi-e foarte clar cand se foloseste butonul "citeaza". Eu il foloseam pentru raspuns... si greseam.  Cred ca ideea e sa nu ai doua mesaje consecutive. Vedeti, am si alte probleme, nu numai... Chiar ca n-am vrut sa gresesc!
Am raspuns astfel si Andradei si la Eu Vreau.

Ultima oara a fost editat de Lucian (2007-10-05 17:42:50)

#22 2007-10-05 15:57:30

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

lucian, acum ca esti de-al casei, mergi te rog si citeste regulile. trebuie sa iti dau warn pt ca nu ai editat.

mami de minuni hjarta

#23 2007-10-05 16:06:43

andrada79
Full member
De la: orasul celor 7 coline
Inregistrat: 2007-02-18

Off topic: editeaza cele 2 mesaje consecutive de mai sus, daca nu doresti avertisment din partea moderatorilor. Sunt niste reguli care trebuie respectate.
On topic: nici o femeie care te iubeste nu ti-ar spune in fata ca o faci putin si prost. Se stie ca barbatii sunt foarte sensibili la aluzii rautacioase in ce priveste prestatia lor in pat. Daca ar fi fost chiar atat de nesatisfacatoare relatia cu tine, ti-ar fi spus de la inceput si ti-ar fi spus-o frumos. De aceea cred ca motivul adevarat al despartirii e in alta parte. Poate ca erai prea ocupat cu munca si nu mai aveai energie si timp pt a-i acorda atentia pe care si-o dorea.
Partea proasta e ca deja te-a marcat psihic remarca ei. Si nu e bine. Cu siguranta exista destule femei in jurul tau cu care te-ai potrivi foarte bine d.p.d.v sexual si nu numai.
Lasa gandurile negre si cauta femeia potrivita pentru tine!
Succes!

"Şi chiar dacă mă vei mai iubi
Peste crivăţul iernii ce vine,
Fără braţe, cu ochii pustii
N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure)

#24 2007-10-05 17:43:50

Lucian
New member
Inregistrat: 2007-10-05

on topic - acum incerc sa raspund tot aici Andradei
Da, in 2 ani - in care am avut cam acelasi program - poate ca ar fi avut vreme sa-mi spuna ca relatia este nesatisfacatoare. Prea ocupat, da, poate, dar de vineri pana luni dimineata uneori eram numai al ei (dar si in timpul saptamanii, seara, mai ieseam la un film, la un restaurant... am fost si la concerte si expoziti..., ba si prin magazine, chiar daca eu nu prea am rabdare la shopping), practic ea statea la mine in acele zile.

"A te potrivi sexual" - asta chiar mi-a starnit curiozitatea. Si chiar va rog sa-mi spuneti, daca vreti, daca potrivirea se refera si la minute, cam de cate minute ar fi vorba?

Bine te-am gasit, brunetzik! - adaug aici de frica sa nu gresesc iar. Vedeti voi, fetelor, ce frica imi e sa nu gresesc?

Ultima oara a fost editat de Lucian (2007-10-05 17:57:40)

Publicitate

loading...

#25 2007-10-05 17:51:31

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

lucian bine ai venit printre noi

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#26 2007-10-05 18:02:11

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

deci relatia a durat 2 ani neutral si in tot timpul asta ea nu s-a plans de performantele tale sexuale?! pai mie mi se pare evident ca motivul despartirii a fost altul... nu poti sa stai 2 ani cu cineva fara sa-ti dai seama ca ceva nu e in regula...
"potrivirea sexuala" nu cred ca sta intr-un "numar de minute", asta difera de la cuplu la cuplu. un act sexual e reusit atunci cand aduce satisfactie ambilor parteneri, poate sa dureze si 2 minute cu tot cu preludiu, daca e f intens si aduce orgasmul ambilor parteneri e ok smile sper ca ai inteles ideea...

Ultima oara a fost editat de ivy (2007-10-05 18:03:10)

Just like a tattoo
I'll always have you...

#27 2007-10-05 18:10:41

dia2010
Hero member
Inregistrat: 2006-07-26

Pentru mine "a te potrivi sexual" cu partenerul inseamna ca sintem pe aceeasi lungime de unda, ca atunci cand unuia ii vine cheful celalalt raspunde imediat, la amandoi ne place sa dureze totul cat mai mult, dar la fel de mult ne place cateodata una mica si rapida, ca ne face placere in egala masura sa facem si sa primim sex oral, ca sintem aproximativ la fel de dezinhibati in pat, in fond inseamna ca avem amandoi acelasi temperament sexual.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore

#28 2007-10-05 18:56:03

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

A te potrivi sexual" - asta chiar mi-a starnit curiozitatea. Si chiar va rog sa-mi spuneti, daca vreti, daca potrivirea se refera si la minute, cam de cate minute ar fi vorba?
Lucian dupa capul meu nu este vb. de minute.se paote ca actul sa dureze putin si ca ambii parteneri sa fie multumiti si satisfacuti dar asta tine foarte mult si de comunicare.

vdaiana-subscriu

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#29 2007-10-05 19:13:03

amrita
Full member
Inregistrat: 2007-09-16

bine ai venit lucian.... cum spunea cineva mai sus, e posibil ca problema sa fie tocmai faptul ca va vedeti rara, si de aceea sa ejaculezi mai repede... de ex, daca nu ma int cu pr meu o sapt, de-abia ma penetreaza, ca imediat ejaculeaza... dar daca ne vdem zilnic, contacul dureaza destul de mult...

You are the sunshine of my life..

#30 2007-10-05 19:30:04

sweet_di
Full member
Inregistrat: 2007-04-02

asta asa e....depinde si de cat de des ati avut voi contact...eu una nu mi-am inceput viata sexuala decat de 1 an de zile, dar sa stii draga lucian ca e foarte important sa te cunostii in primul rand f bine pe tine, sa stii cum reactionezi la stimuli....si in plus de asta cu viitoarea partenera caci sunt sigura ca aceasta va aparea cat de curand ( wink ) incearca atunci cand simti ca ajungi spre final sa te opresti din miscari, eventual sa iesi din ea putin sa iei o gura de aer.....ai sa vezi ca o sa dureze mai mult....asa e si la mine crede-ma..si apoi....uneori imi place sa termin repede, alteori imi place sa dureze cat mai mult.....
btw, bine ai venit lucian

Ultima oara a fost editat de sweet_di (2007-10-05 19:30:43)

To live is the rarest thing in this world.....most people exist, that's all (Oscar Wild)

#31 2007-10-05 19:48:47

ivy
Hero member

sweet_di a scris:

incearca atunci cand simti ca ajungi spre final sa te opresti din miscari, eventual sa iesi din ea putin sa iei o gura de aer.....ai sa vezi ca o sa dureze mai mult....

exact, asta e metoda clasica... nu cred ca exista barbat care sa reziste 20 minute in continuu! tu faci chestia asta, faci mici pauze?

Just like a tattoo
I'll always have you...

#32 2007-10-05 20:28:40

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

lucian, nu mai fi asa stresat de faptul ca ai putea gresi. relax, take it easy.
si metoda propusa de sweet_di (start-stop) chiar functioneaza (zic profesorii mei de psiho-sexologie). incearca. sau mai bine zis exerseaz-o. merge si singur. wink

Nobody home

#33 2007-10-06 12:54:39

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

vad ca doctoressa nici macar nu a luat in seama acest mesaj al meu
sa discutat cu totul altceva in acest mesaj

hjarta

#34 2007-10-06 12:56:04

Reina
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2007-02-01

lol yoyomi se discuta un subiect nou

Mamica de 2 pui scumpi

#35 2007-10-06 12:56:45

ivy
Hero member

ai primit cateva raspunsuri...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#36 2007-10-06 13:03:10

yoyomi
Sr. member
Inregistrat: 2007-03-03

mie nu mi se par a fi alea raspunsuri la intrebarea mea

hjarta

#37 2007-10-06 13:06:08

Sammy
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-10-24

ti-a raspuns eu_vreau foarte clar ca trebuie sa mai astepti pana la menstruatie ca nu se poate spune acum daca esti insarcinata. daca altcineva ar fi stiut un alt raspuns ti l-ar fi dat!

"The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo

#38 2007-10-06 20:44:22

Lili_delfi
Sr. member
De la: nowhere and everywhere
Inregistrat: 2007-09-26

pt lucian... ce ai povestit u se intampla la prima "runda".... si apoi ? tot asa era?

Nimeni nu moare virgin... viata i-o trage fiecaruia cel putin o data !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.