|
Nu esti logat.
Educatia sexuala de la parinti-4#58 2009-11-22 12:41:37
Re: Educatia sexuala de la parintiultiam discutie pe care am avut-o cu mama despre sex se intampla acum 5 ani (aveam 19 ani) si mi-a zis ca o fata trebuie sa fie virgina pana in noaptea nuntii, ca nicio metoda contraceptiva nu e sigura 100% si ce ma fac eu daca raman insarcinata etc. prin urmare, de atunci nici n-am mai deschis subiectul, si mi-am vazut linistita de ale mele si sincer, parca acum nici nu mai simt nevoia sa vb cu ea despre chestiile astea. n-a fost deschisa cand aveam nevoie, acum chiar ma descurc f bine, si uite ca nici vreo boala venerica si nici vreun copil n-am ca exista destule locuri de unde te poti informa. Offline #59 2010-01-20 14:02:06
Re: Educatia sexuala de la parintiDeci revin cu o noutate si anume, ca si-a inceput viata sexuala alaturi de o tipa mai mare. VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #60 2010-01-20 14:34:06
Re: Educatia sexuala de la parinti
intr-un post anterior spuneai ca-si pune prezervativele pe cap si le umfla cu nasul,ca nu-i arde lui de asa ceva Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #61 2010-01-20 14:38:42
Re: Educatia sexuala de la parintiexact pako..asa spuneam VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #62 2010-01-20 15:19:50
odata tot trebuia sa se intample Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline Publicitateloading...
#63 2010-01-20 19:13:38
Re: Educatia sexuala de la parintimultumesc,pako VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #64 2010-01-20 20:00:21
Re: Educatia sexuala de la parintiEu cu aprintii mei nu prea vorbesc despre sex...de menstruatie mia zis mama dar stiam dinainte de ami veni ca citisem intr-o carte...mama nu e nicio fire inchisa dar nici inchisa si daca i-as zice ca am de gand sa o fac mi-ar zice ac e pacat ...etc...dar pana la urma ar accepta cred, orikum e in varsta are 57 ani tata 64 el nu e deloc deacord cu asta...deci nu am curaj s ale zic nimic de ce am de gand,dar am o matusa ,la care pot apela cu orice problema,mai am si o vecina cu care ma impac ,prietene mai mari si ma informez singura...oricum eu cand am sa am copii sper sa fiu deschisa ca si tine wild_wind Offline #65 2010-01-20 20:12:19
Re: Educatia sexuala de la parintimary,nu trebuie neaparat despre sex sa vorbiti VA ROG NU MA CITATI CAND SPUN TAMPENII!!! Offline #66 2010-01-20 21:26:15
Anyone can die.Stare into death's eyes but have the courage to live. Offline #67 2010-01-20 21:38:38
Re: Educatia sexuala de la parintinu fi rau, a gresit fata, Ultima oara a fost editat de adina84 (2010-01-20 21:40:13) Offline #68 2010-09-01 22:29:46
Re: Educatia sexuala de la parintitotul a inceput pe la 6 ani cand am venit acasa cu o noua teorie "de unde vin copii ?", i-am zis ca copii ii avem in burtica inca de mici, ei cresc odata cu noi si la 21 de ani - Nastem ! ))) atunci desigur ca nu s-a mai apucat sa zica ce si cum vine defapt.... Ultima oara a fost editat de Orange (2010-09-01 22:31:53) Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #69 2010-09-01 22:51:59
Re: Educatia sexuala de la parintila mine cand a banuit ca am inceput mi-a tras o sapuneala de toata frumusetea, aveam 18 ani si era primul meu prieten cu care sunt si acum, dupa cativa ani buni. Un an de zile nu a mai vorbit cu mine, ma certa, ma bruftuluia, cum am putut face asa prostie, ca am bacul, ca o sa fiu cu burta la gura in liceu si o sa imi ratez viata. Doamne numai cand ma gandesc la perioada aia mi se scoala parul in cap. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #70 2010-09-01 22:56:05
prea exagerati sincer..daca esti cu omu asta de atata timp,majora ce mai conteaza cand ti-ai inceput viata sexuala atata timp cat nu ai patit nimic pana acum mai ales ca presupun ca aveai vreo 18 ani cand a banuit •Trecutul si circumstantele ti-ar putea influenta personalitatea,dar esti responsabil pentru ceea ce devii! • Offline #71 2010-09-01 23:00:01
Re: Educatia sexuala de la parintice aiurea coraline Offline #72 2010-09-01 23:05:57
Re: Educatia sexuala de la parintida, aveam 18 ani, dar cum eram a 12... deja ma vedea cu 10 coli venerice si pruncul prins de fusta. si la ginecolog m-am dus prima data fara sa stie ea, la planning la fel, era si gratis ca eram mica m-am interesat si mi-am rezolvat mereu probleme impreuna cu al meu, ea nici nu stia ca merg la medic sau ca luam ac. Sigh no more, ladies, sigh nor more; / Men were deceivers ever; / One foot in sea and one on shore, / To one thing constant never; / The fraud of men was ever so, / Since summer first was leavy. / Then sigh not so, / But let them go, / And be you blithe and bonny Offline #73 2010-09-02 00:01:50
Re: Educatia sexuala de la parintinici ai mei nu mi-au vorbit despre sex, dar tin minte ca atunci cand am terminat liceul si am plecat la facultate, maica-mea m-a intrebat daca e nevoie sa ma invete ceva, ca e constienta ca voi cunoaste baieti si i s-ar parea o ipocrizie din partea ei sa imi spuna sa nu fac sex cand si ea a facut la varsta mea .....chiar am apreciat-o pt vorbele astea! ulterior nu s-a dezmintit si m-a batut la cap sa ma duc la ginecolog.....acum imi spune ca isi doreste doar sa vada ca sunt bine si din partea ei daca binele asta inseamna sa fiu cu unul sau cu 10 deodata, e treaba mea si ea nu se baga! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #74 2010-09-02 18:03:44
Re: Educatia sexuala de la parinticred ca de la varsta de 13 ani mi-au vb ai mei (mama in special) despre sex.sfaturile ei au fost si vor fi bune dar uneori prea exagerate,credeam ca daca te culci cu un tip o sa ramai gravida sau ca toata lumea o sa stie ca tu nu mai esti virgina.uneori stam si ma intrebam cum de isi dau seama ,scrie in fruntea fetelor:)) viata sexuala mi-am inceput-o pe la 19 ani aproape de 20 cu un tip care asa cum a spus mama mea ptr asta statea langa mine.am 25 de ani dar mama mea nu stie ca nu mai sunt virgina,dar nici nu crede ca as mai fii.mi-e ff rusine sa vb cu mama mea despre asta suntem ff bune prietene si cu tatal meu la fel dar totusi am o retinere.in concluzie sfaturile parintiilor vor fi intotdeauna cele mai bune si date cu cele mai bune intentii regrete? eu nu am regrete,dar ce urasc cel mai mult la tine ,e faptul k inca te mai iubesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|