|
Nu esti logat.
O noua relatie, un nou inceput...#1 2010-09-01 16:17:01
O noua relatie, un nou inceput...Cand e bine sa incepem viata sexuala intr-o noua relatie? Offline #2 2010-09-01 16:18:08
Re: O noua relatie, un nou inceput...cand simti tu ca esti pregatita Offline #3 2010-09-01 16:18:56
Re: O noua relatie, un nou inceput...hm...crede-ma ca in urma cu ceva timp ma confruntam si eu cu asta...nu stiu daca este un "timp dat" pur si simplu vine singur momentul..ai sa stii cand esti gata... În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #4 2010-09-01 16:22:55
Re: O noua relatie, un nou inceput...Eu nu am conceptii gen trebuie sa astept "n" saptamani sa ma creada fata cuminte, dar nu as vrea totusi nici sa-mi para rau ca m-am grabit.... Sarutarile noastre au devenit foarte pasionale din prima seara si deja ne dorim destul de mult...si avand in vedere varsta noastra, eu 26 , el 32 ... Offline #5 2010-09-01 16:23:07
Re: O noua relatie, un nou inceput...cand simti tu ca venit momentul,la fiecare e diferit. "Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada." http://www.fertilityfriend.com/home/329906 Online Publicitateloading...
#6 2010-09-01 18:13:51
Re: O noua relatie, un nou inceput...M-am culcat cu un "el" pana sa incepem o relatie. Offline #7 2010-09-01 18:17:03
Re: O noua relatie, un nou inceput...Eu m`am culcat cu el dupa 1 saptamana , a fost pentru prima oara cand am simtit k am facut dragoste cu adevarat . Ne aducem aminte cu drag de seara respectiva . Asteapta sa vezi ce fel de persoana e ... k dak e un baiat care vrea numai sex , s`ar putea sa se intoarca totul . Written in the stars ... Offline #8 2010-09-01 19:05:51
Re: O noua relatie, un nou inceput...Hm... prima data cu al doilea? si eu ma confrunt cu "problema" asta, asa ca nu stiu ce sfat sa dau. Oricum, trebuie sa cunosti persoana respectiva putin si sa stii ce asteptari are fiecare de la relatie. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #9 2010-09-01 19:20:49Re: O noua relatie, un nou inceput...Daca simti ca nu ai nimic de pierdut facand chestia asta - cum s-a mai zis, el sa vrea doar sex, tu sa vrei mai mult (cu toate ca in situatia asta, fie ca astepti 3 zile sau 5 luni, tot cam aia e, ba e mai probabil sa-si bage picioarele si sa nu mai ai de ce sa te intrebi cand s-o faci ), fa-o atunci cand amandoi sunteti pe aceeasi lungime de unda si simtiti amandoi ca vreti chestia asta. Pana la urma, si sexul e o forma de cunoastere reciproca, vedeti daca sunteti compatibili, daca exista chimie etc. Ultima oara a fost editat de LadyPink (2010-09-01 19:22:10) Offline #10 2010-09-01 19:24:58
Re: O noua relatie, un nou inceput...
Ce misto ai zis lady Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #11 2010-09-01 19:45:57
Re: O noua relatie, un nou inceput...Sub nici o forma nu imi fac griji ca ar vrea doar sex, din contra el a pus accentul pe faptul ca isi doreste o relatie stabila inca de la inceput. Pentru prima oara exista cineva mai implicat ca mine, care isi arata sentimentele si se gandeste la viitor. Suntem impreuna doar de sambata seara .... si deja ne dorim foarte mult, si nu ezitam nici o secunda sa ne aratam lucrul acesta. Inseamna ca nu are rost sa ma chinui chiar si eu impunandu-mi sa astept nu stiu ce perioada. Lucrurile vor veni de la sine, si cat de curand Multumesc pt raspunsuri Offline #12 2010-09-02 01:02:44Re: O noua relatie, un nou inceput...Exact! Daca sunteti pe aceeasi frecventa, lucrurile vor merge de la sine si inspre bine. Succes! Offline #13 2010-09-02 01:56:39Re: O noua relatie, un nou inceput...sa'mi bag picioru de nu mi'a stat inima cand am citit pe aici. am zis ca si'a facut cont si a inceput sa posteze si ea dupa ce a vazut la mine ca frunzaresc forumul asta. singura diferenta intre situatia ta si a mea e numele care'i ai tu si varsta voastra. in rest totul leit mie si cum sunt eu cu C. Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist? Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta. Offline #14 2010-09-02 01:58:23Re: O noua relatie, un nou inceput...Si voi stati si rumegati la "oare cand e bine sa fac sex cu el/ea?" ? Offline #15 2010-09-02 07:46:16
Re: O noua relatie, un nou inceput...hmm, eu nu m-am gandit cand o sa se intample. am lasat sa mearga de la sine, ne-am tot intanit, in oras, pe la el , in oras , iar pe la el si dupa 2 saptamani si ceva s-a intamplat. a fost super fiorul inceputului, noul, intriga ,.. Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #16 2010-09-02 11:54:01
Re: O noua relatie, un nou inceput...si eu am avut dilema asta...si s-a intamplat la o saptamana de cand eram oficial impreuna si o luna de cand dormeam impreuna aproape seara de seara Offline #17 2010-09-02 13:33:43
Re: O noua relatie, un nou inceput...Eu nu as putea doar sa dorm langa el Sau sa incepem sa ne iubim si apoi sa ma opresc.... Asa ca atunci cand vom ajunge amandoi in pat , sigur vom face si dragoste Si la cum decurge relatia noastra, sigur vom ajunge in curand Offline #18 2010-09-02 22:17:22
Re: O noua relatie, un nou inceput...la mine au fost 2 luni de asteptare:)dar nu a fots impusa,asa au decurs lucrurile Offline #19 2010-09-03 12:03:36
Re: O noua relatie, un nou inceput...2 luni ?asa mult? cati ani aveai ? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|