|
Nu esti logat.
Candida sau??#1 2010-09-02 20:49:49
candida sau??va scriu repede din tren sper sa nu pice internetul...azi dupa munca am plecat intr-un taining de 10 zile la brasov si problema este ca inca nu am ajuns la doctor pentru a face examenul de secretie..de o saptamana jumate a revenit mancarimea aceea naspa jos si secetisa alb branzoasa eu am presupus ca esti candida si am facut programare la dr dar au intervenit alte chestii si nu am mai ajuns cam tot de-atunci am inceput sa iau si antibiotice pt gat de 4 zile am trecut pe un antibiotic mai tare deoarece infectia nu cedeaza....azi am observat ca secretia alb branzoasa s-a transformat intr-o secretie alb galbuie care miroase ciudat ceva gen medicamente ...si m-a luat frik...a inceput iar sa ma manance si nu stiu ce sa fac pana ma intorc acasa:((va rog ar putea fi altceva inafara de candida:((sunt foarte stresata pls astept un rasp.va multumesc domina ca sa nu fi dominat Offline #2 2010-09-02 21:32:41
Re: candida sau??o parere va rog domina ca sa nu fi dominat Offline #3 2010-09-02 21:48:40
Re: candida sau??doar analiza de secretie poate sa te lamureasca ce anume ai tu .poti s aiti pui pana una alta iaurt sau bioclin #4 2010-09-03 08:35:14
Re: candida sau??da stiu dar dupa cum arata nu stie nimeni dak suna a altceva sau a candida mai avansata:((simt k mor numai la cursurile lu masa numai pot io sa ma concentrez acum:(( domina ca sa nu fi dominat Offline #5 2010-09-03 09:28:47
Re: candida sau??eu zic in primul rand sa incerci sa te linistesti ca poate faci porcaria asta si pe sistem nervos si da se poate sa fie candida.si incearca s anu mai analizezi asa d emult secretia Publicitateloading...
#6 2010-09-03 12:31:07
Re: candida sau??Eu ma impac foarte bine cu un tratament homeopat, spray-ul Yeastrol, pe care vi-l recomand si voua cu mare drag. La randul meu mi-a fost recomandat de catre o prietena din America. Eu va las mail-ul meu pentru a va da mai multe detalii: roxtyna@yahoo.com Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|