|
Nu esti logat.
Probleme legate de cistita#1 2010-09-03 12:38:09
probleme legate de cistitaBuna ziua fetelor !!! am si eu o mica (mare) problema. Acum o luna am facut cistita, dureri oribile in zona abdomenului inferior, urinari dese si tot tacamul. Chiar a doua zi am fost la ginecolog care mi'a prescris ciprobay (1 pe zi), ovule cervucid (1 seara) si supozitoare carpicon (tot 1 seara). Ciprobay am luat 3 zile, iar ovulele si supozitoarele 6 zile din fericire am scapat de dureri inca de a doua zi de la tratament. Parea ca nu mai am nimic insa acum aproape 2 saptamani iar am avut simptomele cistitei, mai slabe dar au fost. Am repetat tratamentul si se pare ca mi'a trecut desi uneori simt dureri putin la rinichi de slaba intensitate dar exista.Deci e posibil ca cistita sa revina. Offline #2 2010-09-03 13:10:38
Re: probleme legate de cistita
Nu produce sterilitate cistita. Offline #3 2010-09-03 13:39:01
Re: probleme legate de cistitaMersi mult mult de tot !!!!faza cu sterilitatea o citisem tot pe un blog !!! Chiar acum am sunat sa ma programez la medicul de familie sa vad unde ma trimite !!! Offline #4 2010-09-03 13:42:30
Re: probleme legate de cistita
nu e cazul sa te gandesti la asa ceva. o cistita banala si urmarita nu are ce probleme sa iti ridice. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|