|
Nu esti logat.
Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!#1 2007-10-05 18:55:05
Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Nu stiu ce se intampla cu organismul meu de cateva luni incoace! Offline #2 2007-10-05 20:00:08
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!inainte de ac. tot asa de neregulat iti venea? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-10-05 20:40:34
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Si inainte il aveam neregulat, dar nu chiar in halul asta! Inainte imi venea intre 32 si 40 de zile. Acum nu mai are limite! Offline #4 2007-10-05 21:08:59
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!pai faptul ca ai intrerupt ac. nu a, ajutat in combinatie cu al tau ciclu neregulat asta este rezultatul.daca nu mai vrei sa stai cu stres tot pastilutele sunt solutia VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-10-05 21:20:36
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!de ce le-ai intrerupt? "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-06 17:39:48
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Le-am intrerupt pentru ca incepusera sa ma doara sanii foarte tare inainte de ciclu. Nici nu ii mai puteam atinge si in special sanul stang ma durea foarte tare. Cum ecografia a iesit bine si nici la palpare nu se simte nimic, doctorul a zis ca e pe baza hormonala. Nu vreau deocamdata sa mai iau anticonceptionale. As vrea sa stiu daca nu exista vreun tratament care sa imi regleze ciclul. Macar cat de cat, sa imi vina in fiecare luna. Offline #7 2007-10-06 18:05:22
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!poti sa incerci cu niste ceaiuri (nu stiu de care) dar am auzit ca functioneaza VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2007-10-06 18:08:13
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!nu cred ca exista un tratament mai eficient de reglare a ciclului decat anticonceptionalele. de aceea doctorii le recomanda fetelor care au ciclul dereglat, chiar daca ele nu au activitate sexuala. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #9 2007-10-06 18:39:27
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Pai pe mine nu m-au ajutat deloc anticonceptionalele in problema asta. Si din cate am auzit, asa se intampla intotdeauna: in momentul in care le intrerupi ori ai ciclul si mai dereglat, ori la fel ca inainte. Asa ca nu mi se par deloc eficiente. Offline #10 2007-10-06 18:50:48
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!simplyred ,si eu iau anticonceptionale pt ciclu neregulat ,imi venea si o data la 2 luni,asta e solutia pe care o dau ginecologii.Dc ar exista un medicament sau altceva sa poti lua pe un termen scurt fii sigura ca iti zicea medicul tau. Mamica de 2 pui scumpi Offline #11 2007-10-06 19:01:08
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Mentruatie poate fi reglata doar pe cale hormonala. Asa ca AC sint cea mai buna solutie. Chiar daca ar exista un medicament tot pe cale hormonala ar actiona. Asta e mecanismul. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #12 2007-10-06 21:44:39
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Off fetelor, stiu, inteleg ce spuneti. Dar eu am luat anticonceptionale si nu mi-au facut absolut nici un bine. Si nu te ajuta decat pe perioada pe care le iei, daca le incetezi ce faci? Si daca am probleme si nu mai pot lua anticonceptionale? Nu mai vreau sa incerc o mie anticonceptionale, sa fac experimente pe corpul meu, nu vreau sa mai risc, fiindca stiu ca nu imi fac bine! Offline #13 2007-10-06 22:12:50
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!nu prea cred... "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #14 2007-10-06 22:28:08
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Si atunci, noi, cele cu ciclu neregulat si fara posibilitatea de a lua AC, o sa suportam toata viata asta? Offline #15 2007-10-06 22:29:38
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!Incearca cu tratamente naturiste, mergi la un medic homeopat, fa reflexoterapie.....ajuta sa stii #16 2007-10-06 22:30:50
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!andrutza are dreptate, du-te la un homeopat. pe mine m-au ajutat cu multe (nu la chestia cu ciclul, dar sigur se poate si pentru asta) "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #17 2007-10-07 01:06:10
Re: Pt Doctoressa si nu numai, o parere, va rog!
Mama mea din pacate a suportat pentru ca pe vremea ei nu erau fetele asa ca noi acuma sa stim de toate despre AC, iar dr ginecolog i-a spus ca asa o sa fie toata viata sa se impace cu ideea. Sora mea cam la fel. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|