|
Nu esti logat.
Intarziere-2#20 2010-09-04 21:02:59
Re: Intarziereservus am patit ochestie cam nasoala asera am avut un contact cu prietena mea cu prezervativ dar s-a rupt si nu a-am sesizat daor cand sa finalziat treaba era rupt la rezervoru ala mik si nah mi-am dat drumu in ea am fost la farmacie si am luat pastila de a doua zi am dato kat mai repede si farmacista a zis ca e super ok si sigura si ciclu trecusera de 4 zile nu kred ca e fertila oare o sa fie oki??plz hlep me ms:P Offline #21 2010-09-04 22:10:09
Re: Intarzierea luat pastila de a doua zi si cel mai probabil nu era in perioada fertila asa ca stai linistit, e ok Offline #22 2010-09-05 11:05:40
Re: IntarziereDeci antibioticele influienteaza menstruatia.eu iau km d 2 sapt antibiotice j am 17 zile intarziere Ultima oara a fost editat de d3vildelia (2010-09-05 11:23:09) Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|