|
Nu esti logat.
Durere in partea stanga a abdomenului superior#1 2010-09-05 23:12:01
Durere in partea stanga a abdomenului superiorBuna ! Am observat ... rareori ca ma durea in partea stanga a abdomenului superior (zona splinei, pancreasului , colonului transvers) Ieri noapte n-am dormit de durere. Ciudat e ca ma doare doar cand ma pun in pat ...pe spate sau mai ales pe partea stanga. Daca ma pun pe partea dreapta e ok. Ce credeti ca e ? Inca ceva... in seara asta am mancat destul de bine, iar dupa o juma de ora m-am pus in pat sa ma uit la un film si am simtit un gol imens in stomac, gaze si acea durere in partea stanga. Simt ca si cum as avea hiperaciditate gastrica. Sa nu uit... deobicei cand ma pun in pat imi face farte urat prin intestine ca si cum as avea o colita. Ultima oara a fost editat de Britney (2010-09-05 23:17:53) Offline #2 2010-09-06 07:24:39
Re: Durere in partea stanga a abdomenului superioreru cred ca e de la colon fix asta mai patesc si eu si medicul d ela colon mi-a zis ca este.bine eu am si colon iritabil #3 2010-09-06 09:59:07
Re: Durere in partea stanga a abdomenului superiorsi ce faci sa-ti treaca ? Offline #4 2010-09-06 10:44:49
Re: Durere in partea stanga a abdomenului superiormult ceai de musetel © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|