homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce sangerez ?

#1 2010-09-05 01:43:29

chouke
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-05

De ce sangerez ?

Buna tuturor.. mi-am facut curaj sa va intreb un lucru care ma tine in suspans... de 3 ani i-au anticonceptionalele Yasmine, sunt grozave si m-am inteles perfect cu ele..pana azi cand dupa un contact sexual am avut sangerare dar nu foarte multa. Nu sunt clasicele spott care apar primele 3 luni, etc sunt la sf foliei , le-am luat regulat si pe toate pastilutele.. cat despre contact nu a fost dureros, nu am simtit nimic iesit din comun..numai ca ma sperie  supa   e normal sa ai sangerari intre menstre desi iei anticonceptionale? ma voi duce marti la un control..dar pana atunci nu vreau sa mor de frica.. Multumesc frumos !

as vrea sa pot plutii ca un norisor pufos, deasupra tuturor..sa va zambesc!

#2 2010-09-06 13:55:56

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: De ce sangerez ?

poate fi si de la anticonceptionale, iar daca e doar un incident izolat nu e nicio problema insa poate fi vorba si de o rana pe col de exemplu, de aceea trebuie sa mergi sa faci un control ca sa fii sigura
sau poate a fost doar un contact mai dur. nu dispera si mergi linistita la medic, va fi bine smile

#3 2010-09-06 17:04:01

chouke
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2010-09-05

Re: De ce sangerez ?

multumesc Lady puss

as vrea sa pot plutii ca un norisor pufos, deasupra tuturor..sa va zambesc!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.