homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutorrrr !!!!!

#1 2010-09-06 21:45:12

Ralucis27
Membru
Inregistrat: 2010-09-06

Ajutorrrr !!!!!

Buna fetelor.AM si eu o mare problema.De curand am fost plecata in strainatate,si am uitat sa-mi iau anticonceptionalele.In locul unde am fost eu,nu am gasit de nici o culoare Marvelon 21,de aceea timp de 14 zile nu am putut sa le iau.Tin sa mentionez ca incepusem sa folosesc un nou blister si ma aflam la pastila a 7-a (7 am luat).Problema este ca,dupa 2 saptamani am inceput sa am niste scurgeri maronii.Initial m-am gandit ca o fi sosit domnisoara mestra,insa aceastea persista de vreo 3 zile. disperat Cunosc faptul ca nu este bine sa intrerupi ac,de aceea sunt atat de ingrijorata.Ma gandesc ca ar trebui sa le reiau acum ac,sau sa astept sa vina mestra si dupa?Ce este cu acea scurgere ?Daca ma puteti ajuta,v-as multumi foarte mult. happydance  nails   mornincoffee

#2 2010-09-06 21:47:56

sushi
Hero member
Inregistrat: 2009-05-11

Re: Ajutorrrr !!!!!

Ai avut contacte sexuale in perioada in care ai intrerupt pilulele?
Scurgerea se numeste spotting si se datoreaza intreruperii, nu-ti face griji ca nu-i grav.
Pilulele le poti incepe cand vrei din nou: ori cand iti vine menstruatia si vei fi protejata tot din ziua aceea ori din oricare alta zi dar vei fi protejata dupa ce iei 7 pilule.

#3 2010-09-06 21:51:45

Ralucis27
Membru
Inregistrat: 2010-09-06

Re: Ajutorrrr !!!!!

Multumesc frumos pentru raspuns.Chiar acum am luat pastila.Stiam de spotting,dar credeam ca apare doar in primele 3 luni,cand are loc acomodarea corpului cu ac.Ai idee cam in cat timp ar trece acesta?M-am speriat foarte tare,deoarece a fost insotit si de anumite "chegulete" daca le pot numi asa.Cat despre raporturi sexuale,m-am protejat in toata aceasta perioada. happydance
Aaaa,plus ca,ma gandeam ca ar exista o regula anume,avand in vedere faptul ca am omis timp de 2 saptamani pastilutele si nu as vrea sa-mi dau organismul si mai rau peste cap,decat este tongue

Ultima oara a fost editat de Ralucis27 (2010-09-06 21:53:22)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.