homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Influentele drogurilor asupra sarcinii??

#1 2010-09-08 07:45:38

Melody
Full member
De la: mine din camara...
Inregistrat: 2006-12-15

Influentele drogurilor asupra sarcinii??

Revin pe forum cu un subiect trist... acum 5zile am aflat ca sunt insarcinata. Problema este ca in ultimele 2 luni  am luat multe pilule de ecstasy si multa 'iarba' fiind in vacanta aici in Canada. Am citit cateva articole din care am tras concluzia ca cea mai buna solutie este avortul, deoarece consumul de ecstasy genereaza malformatii cardiace si alte handicapuri (in 35% din cazuri se pierde sarcina), iar 'iarba' incetineste masiv cresterea fatului. De asemena, fiind in aceste stari , beam f multa cafea si nu mancam mai deloc. Acum 2zile am avut scurgeri maro-rozalii , dar nu foarte mult . Credeti intr-adevar ca avortul e singura solutie sau mai pot sa sper la un bebe normal???

Cocorosie!

#2 2010-09-08 08:08:15

daenarys
Vizitator

Re: Influentele drogurilor asupra sarcinii??

Melody,cel mai bine e sa vb cu un medic.eu una nu prea stiu sigur ce sa zic as inclina sa zic ca nu se poate pastra sarcina dar eu nu sunt medic.

si bine ai revenit puss

#3 2010-09-08 09:47:23

your.dream
Insomniac member
Inregistrat: 2008-06-06
Site

daenarys a scris:

Melody,cel mai bine e sa vb cu un medic.eu una nu prea stiu sigur ce sa zic, as inclina sa zic ca nu se poate pastra sarcina dar eu nu sunt medic.

si bine ai revenit puss

si eu sunt de aceeasi parere... sad

Iubesc si sunt iubita

#4 2010-09-08 18:06:52

stefany
Sr. member
Inregistrat: 2007-07-22

Melody, cel mai bine e sa vorbesti cu un medic bun cum au spus si fetele. Acum depinde si de ce varsta a sarcinii aveai in momentul in care ai consumat drogurile respective. S-ar putea sa nu fie nici un pericol in primele 2 sapt fiindca embrionul nu a apucat sa se formeze in intregime, dar cel mai bine discuta cu un medic,nu mai amana .Bafta multa si sa fie totul cum iti doresti  goodluck

Din 9.12.2010 viata mea s-a schimbat

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.