|
Nu esti logat.
Timp->solutie#1 2007-10-08 14:54:57
timp->solutiedak sarcina este descoperita in timp scurt(o sapt,2)ce metoda se foloseste pt avort???tot chiuretajul sau altceva?am inteles ca exista niste injectii...tipa de la "plening"(cum scrie acolo:)) ) mi-a spus sa ma duc peste o sapt acolo sa-mi faca un test de sarcina...ea mi-a spus ca nu am voie sa iau postinor fiindca iau si anti-bebe si as avea probleme...acum..dupa gandirea mea eu zic ca as avea probleme mult mai mari dak(doamne fereste) as fi insarcinata si ar trebuii sa fac avort...ceea ce ma aduce din nou la intrebarea mea : Exista si alte solutii dak sarcina este descoperita rapid? Offline #2 2007-10-08 15:17:04
Re: timp->solutienu...insa ai voie sa iei postinor daca chiar e nevoie Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-10-08 15:24:43
Re: timp->solutiedeci puteam sa iau....acum e prea tarziu....sper sa nu fie nimic..si dak totusi e sarcina cum se face avortul? ca intr-un timp asa scurt nu cred ca s-a dezvoltat prea mult si dak am auzit bine mai nou avortul se face prin aspiratie si nu prea vad ce sa aspire... Offline #4 2007-10-08 15:43:38
Re: timp->solutiese asteapta pina pe la 6 sapt de sarcina, chiar 7-8 si se face atunci Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|