homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

HELP ME!!!!

#1 2010-08-31 11:46:19

oana R
New member
Inregistrat: 2010-07-29

HELP ME!!!!

BUNA ZIUA!!

VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE.AM FOST LA DOCTOR SI MI-A ZIS UN DIAGNOSTIC(BIP CONRCITA parca)SI MI-A LUAT SECRETIE SI REZULTATUL ESTE:
Cultura:    FLORA G+ SI G- RARA
Cultura fungi:  CANDIDA POZITIV
Frotiu Gram: CELULE EPITELIALE FOARTE RARE.  P.M.N. RARE. COCI G+ RARI IZOLATI. BACILI G-.HIFE.MUCUS.BACILI DODERLEIN

CA MEDICAMENTE MI-A DAT :    MACMIROR COMPLEX, TINIZOL 500MG SI ZANOCIN 200MG.
AM O PROBLEMA FOARTE MARE CU UNUL DIN ANTIBIOTICE SI CRED CA ORGANISMU NU SUPORTA TINIZOL DEOARECE IMEDIAT DUPA CE L-AM LUAT L-AM VOMITAT.DOAR 2 ZILE AM PUTUT SA LE IAU SI NU MAI POT.MA DOARE SI STOMACUL.DOCTORA DE  FAM MI-A ZIS SA NU LE MAI IAU,IAR GINECOLOAGA MI-A ZIS SA LE IAU CHIAR DACA VOMIT.NU STIU CE SA FAC SI DUPA CINE SA MA IAU.....
VA ROG AJUTATI-MA!!!!

#2 2010-08-31 22:07:54

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: HELP ME!!!!

Daca nu ma insel, candida ar trebui sa treaca doar cu tratament local. Eu cred ca Macmirorul e suficient. Daca trebuie inghitit ceva, stiu ca se ia Nistatina, nu antibiotice.
BIP - boala inflamatorie pelvina - o poti avea de la o simpla raceala la burta sau de la o posibila infectie.

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2010-08-31 22:26:58)

#3 2010-08-31 22:27:03

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

oana R a scris:

BUNA ZIUA!!

VA ROG SA MA AJUTATI SI PE MINE.AM FOST LA DOCTOR SI MI-A ZIS UN DIAGNOSTIC(BIP CONRCITA parca)SI MI-A LUAT SECRETIE SI REZULTATUL ESTE:
Cultura:    FLORA G+ SI G- RARA
Cultura fungi:  CANDIDA POZITIV
Frotiu Gram: CELULE EPITELIALE FOARTE RARE.  P.M.N. RARE. COCI G+ RARI IZOLATI. BACILI G-.HIFE.MUCUS.BACILI DODERLEIN

CA MEDICAMENTE MI-A DAT :    MACMIROR COMPLEX, TINIZOL 500MG SI ZANOCIN 200MG.
AM O PROBLEMA FOARTE MARE CU UNUL DIN ANTIBIOTICE SI CRED CA ORGANISMU NU SUPORTA TINIZOL DEOARECE IMEDIAT DUPA CE L-AM LUAT L-AM VOMITAT.DOAR 2 ZILE AM PUTUT SA LE IAU SI NU MAI POT.MA DOARE SI STOMACUL.DOCTORA DE  FAM MI-A ZIS SA NU LE MAI IAU,IAR GINECOLOAGA MI-A ZIS SA LE IAU CHIAR DACA VOMIT.NU STIU CE SA FAC SI DUPA CINE SA MA IAU.....
VA ROG AJUTATI-MA!!!!

eu una nu inteleg de ce ti-a dat tratamentul asta. dar daca tot ti l-a dat si totusi tu vomiti, e logic ca nu trebuie sa mai iei medicamentul care iti face rau.

mergi la un alt ginecolog, parerea mea. medicul de familie are dreptate, dar trebuie sa iei un tratament pentru ce ai totusi.

#4 2010-09-02 16:19:12

oana R
New member
Inregistrat: 2010-07-29

va multumesc

#5 2010-09-09 20:43:50

marryradu
New member
Inregistrat: 2010-09-09

Buna ziua,

Am avut menstruatia pe 1.07.2010 cu prietenul am facut-o pe 14-15.07.2010 si de atunci nu mi-a mai venit ciclul. Metoda folosita a fost dat sperma afara. Am facut un test de sarcina fildas acu 2 zile si a iesit negativ dar ciclul nu mi-a venit si sunt foarte ingrijorata. Oi fi gravida  ca nu am nici un simptom de sarcina?

Publicitate

loading...

#6 2010-09-10 00:48:23

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

marryradu, ai warn pentru posturi multiple, TE ROG nu mai posta peste tot

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.