|
Nu esti logat.
E cineva farmacista aici?#1 2010-09-09 22:36:06
e cineva farmacista aici?buna fetelor...problema sta in felul urmator...daca ati putea s ma ajutati si pe mn s imi scriu caietu d practica de vara pt farmacie v-as fi recunoscatoare...pls pls pls 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #2 2010-09-10 22:33:05
Re: e cineva farmacista aici?chiar nu e nici o farmacista intre voi fetelor?...haideti fetelor...chiar am nevoie de ajutor 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #3 2010-09-11 12:24:46
Re: e cineva farmacista aici?ewsti la farmacie sau la asistenta de farm.de ce nu rogi o colega?ca pe aici nu e nimeni din cate stiu eu Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|