|
Nu esti logat.
Inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si fr#1 2007-10-05 21:29:24
inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frfetelor este cineva din voi care a terminat fac spiru la id sau fr?este acreditata sau nu?ca se tot aude ca la id si fr nu este acreditata!cele care ati terminat va dat o diploma ,este recunoscuta? Offline #2 2007-10-05 21:35:58
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frde ce nu intrebi la ministerul educatiei? acolo stiu sigur si e cea mai sigura sursa. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #3 2007-10-05 21:38:04
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frd c nu te uiti pe siteu' lor?ca eu de acolo am aflat k nu e acreditata la finante banci si nu m'am mai inscris la ea Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #4 2007-10-05 22:22:08
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frm-am uitat pe site si nu scrie ca e sau nu acreditata....imi explica si mie cineva ce inseamana ...........? am o prietena acolo si s-a inscris anu asta si as vrea sa ii zic si ei dac e sau nu """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #5 2007-10-05 22:27:14
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frtrebuie sa intrebe la secretariat si daca raspunsul nu e multumitor, sa se duca la alta particulara, ca sunt destule, pe alese...stiu ca la zi e acreditata...in rest, n-am auzit. si oricum, se poate transfera la un moment dat daca sunt probleme, sau sa dea licenta la alta facultate, nu trebuie sa se sperie, ca nu e mare problema Ultima oara a fost editat de Dienuk (2007-10-05 22:28:03) Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-05 22:33:50
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frm-am uitat mai bine si la unele scrie ca e autorizata si la unele acreditata """You should be kissed and often - by someone who knows how" Offline #7 2007-10-05 22:44:54
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frnu e tot aia autorizata cu acreditata. cele autorizate inseamna ca pot functiona, dar licenta se da la o alta facultate care are intelegere in sensul de parteneriat cu universitatea care nu e acreditata, doar autorizata. daca nu da licenta in alta parte, nu o ajuta prea mult cursurile pe care le-a facut, nu sunt recunoscute. la id si fr scrie autorizata sau acreditata? Offline #8 2007-10-05 22:46:43
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frmey...poti face 2 ani la fr..unde e autorizata spiru..si in anu 3 te transferi la Zi si-ti dai licenta fara pb Sim y Offline #9 2007-10-05 22:49:39
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si fr
ideea e ca si daca s-a inscris, solutii sunt, nu trebuie sa se sperie Offline #10 2007-10-06 02:05:49
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si freu sunt la 2 facultati la Id la spiru...anul 3 ambele...si intr-adevar nu e nici acreditata nici autorizata la ID. Cel putin asta sustine ministerul...iar rectorul vrea sa de ain judecata ministerul. Toti care au terminat deja mergeau dupa alta lege. Probleme au anii 1-4, care merg toti dupa legea din 2004 (in afara de anul 1 care e influenta de legea din 2007...care e aproape identica la spiru cu cea din 2004). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2007-10-06 02:15:38) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #11 2007-10-08 19:52:29
Re: inebunesc cica spiru haret nu este acreditata la id si frda asa este cum spune andreea86 m-am interesat mult mai bine ,eu sunt anu 1 la id dar ma retrag, am gassit sa ma inscriu la alta la atheneum Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|