|
Nu esti logat.
Sangerari in afara menstruatie#1 2010-07-08 14:00:14
sangerari in afara menstruatieBuna ziua! Offline #2 2010-07-08 14:22:48
Re: sangerari in afara menstruatieClaudia, eu zic sa mergi la medic.. astfel de sangerari intre menstruatii nu sunt normale. Offline #3 2010-07-08 14:27:20
Re: sangerari in afara menstruatieClaudia, in primul rand doar un dr. iti poate da un raspuns ...una este sa ai spoting si alta este sa ai saingaerari abundente, nu e normal. Poti sa-ti monitorizezi ovulatia , fie prin OPK-uri, fie prin metoda temperaturii bazale si sa vezi care sunt zilele fertile, iti poti face un cont pe fertilityfriend . Succes Ultima oara a fost editat de mikado (2010-07-08 15:46:13) . Offline #4 2010-07-08 14:33:27
Re: sangerari in afara menstruatieMultumesc foarte mult pentru raspunsuri. Mi-am facut programare pentru maine la doctor. Sper sa aflu ceva de bine. Offline #5 2010-07-08 14:42:32
Re: sangerari in afara menstruatie
Acolo, poti intra sa vorbesti cu noi si te ajutam cum putem...toate speram la statutul de mamica cat mai repede. . Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-08 10:12:32
Re: sangerari in afara menstruatiebuna seara .revin dupa foarte mult timp. cu o intrebare: pe 1 si 2septembrie am avut contact neprotejat pe 16 august am avut menstruatie.imi doresc f mult un copil. acum 2 zile am observat ca am urinat un pic de sange.nu foarte mult. astazi m-am trezit ca curgea foarte mult dar o culoare de brun-negru. nu f abundent. fara cheaguri. normal ar fi sa mi vina pe 15-16 septembrie. crede ti ca e mensturatie? sau avort spontan? 2 ar fi fost ziua mea fertila dupa calcule. credeti ca mai pot sa fiu insarcinata?mentionez ca am luat aproximativ un an in 2007 anticonceptionale si am renuntat la ele ce sa fac in cazul asta mentionez ca am mici dureri de ovar si de spate:((( va rog mult sa raspundeti. multumesc Offline #7 2010-09-10 09:38:06
Re: sangerari in afara menstruatiebuna dimineata am asteptat raspuns ins animik varog mult sa mi raspundeti e a patra zi si inca curge destul de mult mie de obicei la a 3-a zi era pe terminate iar durerile de spate si ovar(cred)persista Offline #8 2010-09-11 13:28:31
Re: sangerari in afara menstruatiede ce nu faci un test de sarcina? asa te-ai lamuri daca e sau nu avort spontan, desi eu nu cred! Ultima oara a fost editat de minatgv (2010-09-11 13:30:57) Iubesc si sunt iubita Offline #9 2010-09-11 21:53:43
Re: sangerari in afara menstruatieam si eu o nelamurire mare cu menstra peste sarcina...chiar se poate.....? ma ingrozeste gandul acesta....k poti fi insarcinata si sa iti vina menstra in continuare.... de knd ma citit despre asta pe net ma gandesk intruna k poate o sa patesk si eu la fel....poate sunt eu paranoica dar mi-e frik:(( eu din mai nu am mai intretinut relatii sexuale....si atunci erau protejate doar unul sau doua neprotejate darn u a ejaculat in mn....nu se poate sa fiu insarcinata si sa imi vina stopul peste...mentionez k nu am greturi si nici ameteli....iar menstra imi vine cat de cat regulat....eu nu am avut niciodata o menstra regulata....da mi-a venit in fiekre luna si e normal....nu vine mai putin sau mai mult....ma lamureste cnv se poate sau nu sa fiu insarcinata???? va rog mult!!!! Miracolul vietii este acesta: Cu cat daruim mai mult, cu atat primim mai mult!!!! Offline #10 2010-09-12 01:08:46
Re: sangerari in afara menstruatienu esti insarcinata mai stai linistita ... in caz ca sunt probleme fa un test de sarcina la 3 sapt de la contactul sexual cu risc sau la 1 sapt de intarziere a ciclului Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|