|
Nu esti logat.
Un fel de cos dureros#1 2010-09-09 22:21:39
un fel de cos dureroshello..cer ajutorul in privinta unei pb delicate. In zona clitorisului de aprox 1 an imi tot apar niste mici umflaturi dureroase la atingere ce ulterior au un cap alb pe care il pot stoarce ca pe un cos dar ce are o consistenta alba dar ma tare, ca un punct de grasime. Am observatca uneori imi dispar de tot, alteori apar in numar mai mare si devine deranjant. Am folosit baneocin in acea zonasau teraciclina unguent doar pe acea zona si nimic. Offline #2 2010-09-09 22:41:45Re: un fel de cos durerosnu pricep cum ar putea sa apara acolo..ca doar n`ai par pe care sa`l razi si sa zici ca se infecteaza radacina firului si face un cosulet.. Offline #3 2010-09-09 23:01:02
Re: un fel de cos durerosun ginecolog sau un dermatovenerolog isi da seama daca e ceva viral sau nu Offline #4 2010-09-10 23:15:58
Re: un fel de cos durerosam fost la medic si..nu a obs nimic suspect...si cu igiena...chiar sunt maniaca... Offline #5 2010-09-12 10:16:18Re: un fel de cos durerosasta e. tre sa afli ce se intampla. poate sa se uite cum o vrea, numai sa te ajute... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|