|
Nu esti logat.
Admiterea la seral, profesională sau liceu FR#1 2010-09-11 20:47:33
Admiterea la seral, profesională sau liceu FRBună seara. Offline #2 2010-09-11 20:57:41
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FReu am dat capacitatea ,am stat juma de an la mate - info la liceu dupa am plecat si dupa m-am inscris la fara frecventa , imi trimite testele acasa si eu le scriu si le dau inapoi , si daca nu ai dat capacitatea ca sa intrii la sam nu ai nevoie de ea dar eu cred ca la fara frecventa iti trebuie capacitatea luata. Ultima oara a fost editat de Jacqui (2010-09-11 21:00:39) Offline #3 2010-09-11 21:00:11
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRah si sunt la o sc privata , deci platesc ca sa pot face liceul la fara frecventa. Offline #4 2010-09-11 21:07:11
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRDeci tu practic nu a trebuit să treci pe la liceu nici măcar pentru a da teste/teze/lucrări, ce o mai fi acum? Asta ar fi perfect! Persoana ?n cauză nu ar vrea să meargă la SAM, pentru ca nu are timp să meargă la cursuri, așa că varianta ta ar fi perfectă. Doar că nu are capacitatea dată și sunt puțin nedumerită pentru că din c?te știu, capacitatea nu se mai dă acum(sau se dă?!), așa că nu știu pe baza cărui examen ar putea intra la un liceu F.F. sau seral.. Offline #5 2010-09-11 21:09:14
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRDacă nu te deranjează că ?ntreb, c?t este taxa pe an? Se mărește ?n funcție de an sau răm?ne aceeași? Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-12 00:40:21
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRuh parca 17 mil pe an , nu se mai da capacitatea , eu am fost ultimul an cand sa dat , acum se da niste teste , oricum eu ca sa intru la sc asta nu am dat nimic , doar m.am inscris si dupa de 2 ori pe ani iti trmite testele , ca sa treci anul la toate materiile Offline #7 2010-09-12 10:47:20
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRAm ?nțeles. E calumea faza asta, habar n-aveam ca se face așa ceva la liceu Ma ?ntreb dacă și la liceele de stat la F.F. se ?nt?mplă același lucru... Offline #8 2010-09-12 10:55:11
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRpai nu poti trece de la scoala generala direct la seral. Offline #9 2010-09-12 10:57:06
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRnu ai pt ce Offline #10 2010-09-12 11:32:13
Re: Admiterea la seral, profesională sau liceu FRNu se poate face liceul la seral? Știu că atunci c?nd am terminat eu școala generală, un coleg a mers la liceu la seral și a făcut 5 ani de liceu ?n loc de 4. 100% nu a mers la profesională și apoi la seral, pentru că țin exact minte că din clasa mea toți am intrat la liceu. El a fost singurul care a intrat la liceu seral. Deci se poate, sau se putea.. ?n orice caz, dacă ?ntr-adevăr nu se mai poate intra la liceu seral, e bun și F.R.-ul, ba poate chiar mai bun pentru persoana ?n cauză. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|