|
Nu esti logat.
Candida ?#1 2010-09-09 16:58:20
Candida ?buna ..de cateva saptamani am niste secretii alb-galbui branzoase iar apoi au urmat usturime si mancarime intre labii ..am luat flucovim doza unica si lomexim unguent, m-am spalat cu tantum rosa, musetel, bicarbonat de sodiu dar totusi secretiile persista si mancarimea,mai putin si mai rare dar exista. abia pe 15 septembrie sunt programata la ginecolog si azi dimineata de la mancarime cred k m-am scarpinat prea tare ca mi s-au umflat si labiile..eu zic ca e candida.mentionez ca nu sunt virgina si am 20 d ani. ce sa fac? doctoressa sper sa ma poti ajuta Offline #2 2010-09-10 16:27:41
Re: Candida ?ma poate ajuta si pe mine cineva? as dori sa folosesc niste ovule,dar nu stiu de care. Offline #3 2010-09-10 17:01:41
Re: Candida ?nu poti sa folosesti ovule daca esti virgina.incearca s ate speli cu ceai de galbenele si sa iti dai cu lomexim la exterior pana mergi la medic.altceva nu prea ai ce sa faci. #4 2010-09-10 17:12:55
Re: Candida ?Pai a zis ca nu e virgina Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #5 2010-09-10 17:14:06
Re: Candida ?eu am citit ca e Publicitateloading...
#6 2010-09-10 19:55:03
Re: Candida ?da cel mai bine astept pana pe 15.vad ca de ieri e mai bine nu mai am asa mancarimi .cred ca este candida dupa simptome dar chiar nu stiu.multumesc pt sfaturi Ultima oara a fost editat de tzukis (2010-09-10 19:55:23) Offline #7 2010-09-11 20:58:04
Re: Candida ?buna fetelor.am si eu o problema;folosesc AC iar acum 4 zile am avut un contact sexual cu ejaculare inauntru,e prima data cand se intampla asta.imediat dupa m-a apucat o usturime si simteam o oarecare inflamatie,apoi de a 2 a zi am inceput sa am niste mancarimi foarte nasoale care persista si de asemeneam zona labiilor o simt inflamata.Am mai avut contacte neprotejate si nu au avut asa efecte,de la ce sa fie oare?am luat si inainte de menstruatia de luna asta la recomandarea dr ovule cervugid si supozitoare carpicon si am fost si azi la farmacie si mi-a dat farmacista pentru candidoza ovule Canesten si Flucoric 150,insa ma gandesc ca pb nu e doar de la mine.daca el are candidoza sau altceva,nu ar fi trebuit sa se manifeste la mine simptomele inca de la primele contacte fara prezervativ?sau o fi de la ejacularea inauntru,alergie la sperma sa ceva? voi ce ziceti? Offline #8 2010-09-11 21:09:49
Re: Candida ?sfatul meu este sa mergi sa faci culturi cu antifungigrama si sa nu faci tratament dupa ureche ( urechea farmacistei). dupa ce o tratezi, sa te speli in interior dupa fiecare contact sexual fara prezervativ cu apa simpla si sa aplici putin bioclin actigel preventiv. Offline #9 2010-09-12 11:39:05
Re: Candida ?o sa ma duc cat de curand la medic sa vad care este problema Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|