homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Burta umflata mereu

#1 2010-09-10 11:30:30

eu_iubesc_mult_la_tine
New member
Inregistrat: 2010-04-11

burta umflata mereu

buna fetelor.
saptamana asta am fost la ecografie abdominala sa vad din ce cauza am burta asa umflata si mi-a zis ca am:
ficatul la dimensiuni normale ecostructura omogena,
colecist alungit,
pancreas dimensiune normala si ecostructura omogena,
splina dimensiune normala si ecostructura omogena,
rinichi drept dimensiune 102 si rinichi stang 101,
pelvis strict omogen, dimensiune normala.

si rezultatul a fost ca am chis ovariene esentiale de 32 mm ambele...si ca imi trebuie control la ginecologie pentru a-mi prescrie anticonceptionale si cica scap de burta umflata...
dar nu stiu ce legatura are chisturile cu burta ....
aveti idee cum scap de burta, arata de parca as fi gravida in luna a 5 grater

Ultima oara a fost editat de eu_iubesc_mult_la_tine (2010-09-10 11:31:53)

#2 2010-09-10 16:52:57

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

Re: burta umflata mereu

o ai umflata de cand te stii? sau de o perioada? nu esti doar balonata/constipata?

#3 2010-09-11 11:39:58

eu_iubesc_mult_la_tine
New member
Inregistrat: 2010-04-11

o am asa de cand mi-am inceput viata sexuala  grater ... adica inainte nu aveam nici pic de burtica dar acum parca as fi in luna 4-5...este foarte mare, nu pot lua tricouri strimite pe mine ca se vede aiurea, iar cateodata ma doare .... constipata nu sunt grater

#4 2010-09-13 08:54:06

rosetraverse
New member
Inregistrat: 2010-09-13

applause  dragut, am aceeasi problema: adica umflata. Iau marvelon de 1 an jumate in continuu si pe langa ca m-am ingrasat 4 kg, sunt si balonata. Am schimbat de luna asta pilulele, iau Yasmin, dar cu balonarea ce se poate face? Vreau un ceai de-si face treaba fara sa imi anuleze pilulele. Anghinare, patrunjel, anason si sunatoare, se taie de pe lista. Altceva? stie cineva? signof10 

PS: imi plac emoticunurile voastra  chicot

#5 2010-09-13 09:11:47

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

balonare = retentie de apa ? pe mine ma ajuta ceaiul sau capsulele de urzica, sunt diuretice

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.