homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Durere surda intr-o parte-2

#20 2010-09-14 21:19:35

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: durere surda intr-o parte

stiu ca e antibiotic..dar nu are efect anti-inflamator? ca mi`a trecut. n-am avut reactii adverse. eu ma imbolnavesc f rar, deci pastile iau la fel... nu s`au adunat multe ca sa`mi faca asa rau.

#21 2010-09-14 21:23:27

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

deealexx a scris:

stiu ca e antibiotic..dar nu are efect anti-inflamator? ca mi`a trecut. n-am avut reactii adverse. eu ma imbolnavesc f rar, deci pastile iau la fel... nu s`au adunat multe ca sa`mi faca asa rau.

nu are efect antiinflamator decat daca e vorba de o infectie care provoaca inflamatia. nu mai lua, ca il iei degeaba.

#22 2010-09-14 21:26:26

Rose
Hero member
Inregistrat: 2007-08-30

Poti sa ai gaze fara sa iti bolboroseasca prin burta.

21.04.2013 -  bebic Bebe Chitaila
www.pisicamov.ro

#23 2010-09-14 21:42:57

Marlyn
Full member
Inregistrat: 2006-06-21

deealexx a scris:

fetelor, tot nu mi-a trecut de tot durerea. Ovulatia a trecut banuiesc cesafac Faza e ca au fost clipe cand ma durea strict incheietura piciorului in zona aceea, insa acum parca s-ar fi mutat mai jos... Adica spre ovare (nu stiu exact locatia lor, cat de jos/sus sunt)... De vreo 2-3 seri, cand fac spalaturi cu tantum rosa (rana), iese ceva mai mare ca de obicei. Adica pana acum eram chestiute miiiici mici, insa alea eram marisoare...de chiar m-am speriat. Azi au iesit 2. Au textura ca meduzele... Asa-mi par.

Au legatura cu rana sau cu durerea? Sau durerea are legatura cu rana? Ce sunt chestiile alea asa mari? grater

Cand ai chist, ai dureri insuportabile?

Eu am avut si apendicita, si chist functional pe ovarul drept, de 3 cm.
La apendicita, a debutat cu greata si voma fara niciun motiv. A doua zi ma durea in dreapta si cand a venit medicul de pe ambulanta i-am si spus ca am apendicita... Aia si era. Ma durea de nu puteam sta in picioare. La analizele de sange nu a iesit ca ar fi apendicita, am inteles ca hemograma nu era modificata.
Cu chistul functional e chiar mai spectaculos, ca durere. Desi nu este grav, durerea cand s-a spart a fost asemanatoare cu o basica pe deget care ti se sparge si apoi te ustura.. Cat insa a fost de 3 cm, ma apasa pe alte organe si il simteam.

Chiar si intestinele pot da dureri in acea regiune.

Ultima oara a fost editat de Marlyn (2010-09-14 21:45:31)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.