|
Nu esti logat.
Cum si ce predai unui copil de clasa 1?#1 2008-03-25 23:03:40
Cum si ce predai unui copil de clasa 1?Recently m-am apucat si eu sa dau meditatii unei fetite de clasa 1,la engleza. Problema mea nu e foarte mare,dar sunt curioasa de niste sfaturi,mai ales k am mai auzit de niste fete pe forum kre dau meditatii. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #2 2008-03-25 23:08:20
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?hmmm pai in principiu trebuie sa-i foremezi un vocabular...trebuie sa stie legumele,fructele,animalele,sa se prezinte(asta o poti da si la partea de writing-compunere) Ultima oara a fost editat de Melany1 (2008-03-25 23:09:14) Offline #3 2008-03-26 00:45:25
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?eu as prefera sa mai dau odata CAE ul decat sa i predau unui copil de clasa 1 ce tin eu minte din lectiile in particular din clasele primare sunt jocurile care le avea profa pe calculator (jocuri educative) si care ne placeau la nebunie...poate reusesti sa gasesti ceva de genul asta pe internet si sa lucrezi cu ea...in plus tin minte ca mi placea mai mult sa mi scriu compunerile pe calculator si apoi dansa le lista...mi se parea mult mai atractiv tot procesul (si acum cred ca le mai am pe unde va ) de asemenea aveam compuneri f simple gen "my dog" sau "my pet" (astea la scoala) care trebuiau sa contina si desene...si altfel desenam sau imi decupam revistele si cartile si incercam sa fac lucrarea cat mai draguta chestii de genul asta trezesc interesul si fac munca mult mai distractiva... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-03-26 09:56:03
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1? nu e chiar asa de complicat...eu am predat la gradi asa ca nici calas 1 nu e departe:Dcel mai bine e sa te organizezi pe teme de vocabular, cum bine se spune mai sus. smecheria e ca la fiecare tema predata sa asociezi o structura simpal de gramatica si un joculet. Offline #5 2008-03-26 10:24:06
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?stie sa scrie si sa citeasca? Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-26 10:25:00) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline Publicitateloading...
#6 2008-03-26 15:52:43
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?Ah,pey momentan am aplicat exact ce ziketi voi. Noi stam 2 ore incerc sa sau mai putin si nu pot. Ba mai imi povesteste nush ce bazaconie,pana ii corectez tema,etc. Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #7 2008-03-26 15:57:11Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?Lelaina... cand vin la toamna in bucuresti ma meditezi si pe mine? ca sunt blana la engleza... abia leg 2 vorbe si se parte ca o sa am nevoie... oricat as incerca eu sa scap El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #8 2008-03-26 15:57:15
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?si noi facem la facultate didactica si tocami invatam sa predam la clasa I. cert e ca e calr ca au nevoie de joculete. incearca sa cauti pe net, sis a ii duci tot felul de planse cu joculete. asta e parerea mea "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #9 2010-09-14 14:38:24
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?Ok...stiu ca probabil nu e un site pe care un tip ar trebui sa-l viziteze, dar nevoia ma obliga. Ideea e ca vreau sa ma apuc de meditatii. Elevii vor fi mama si fratele meu. Recent am trecut examenul CAE, si ei cred ca sunt in stare sa le fac engleza mai buna. In fine...chestia e ca mama chiar nu are nicio tangenta cu limba engleza, iar frate-meu(clasa a VII-a) stie doar moth*r fuc**r, i kill you si kiss my a**. Deci intelegeti. Problema mea e ca nu stiu cum sa incep. Adica, pentru mama trebuie sa fac o programa, astfel incat sa incep cu chestii care tin de vocabular, receptarea unui mesaj si chestii. Adica, ea nu a facut eng la scoala si nu prea stie cum se pronunta cuvintele. Daca mi-ati putea sugera ceva, cum sa incep, sau cum sa ii abordez, as fi recunoscator. Multumesc aticipat. Offline #10 2010-09-14 14:43:55
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?cauta niste manuale pentru incepatori, asa urmezi lectiile de acolo (care sunt puse intr-o anumita ordine). Normal ar trebui sa incepi cu niste notiuni elementare de pronuntie, citire, cuvinte uzuale, verbele de baza conjugate la prezent indicativ, propozitii simple.. si apoi alte timpuri ale verbelor, articole, pronume.. vocabular mai amplu etc Offline #11 2010-09-14 14:46:49
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?@taisha Offline #12 2010-09-14 14:49:32
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1? i feel pretty Offline #13 2010-09-14 14:58:57
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?Anger management...asta era, dupa mi-am adus aminte;)). In orice caz, merci frumos:) Offline #14 2010-09-14 15:29:18
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?salut fetelor! am dat si eu de o faza de genul: incep sa dau meditatii unui baiat care acum a inceput clasa a cincea. El nu a mai facut engleza pana acum... Ma gandesc sa incepem cu baza: numere, animale, numele lunilor anului, zilele saptamanii etc. Dar ma gandeam sa le facem sub forma de jocuri, desene s.a.m.d. Dar oare abordez lucrurile prea pueril, tinand cont ca e genul de persoana dechisa, jucausa...Ma gandesc sa nu creada ca il consider prea "copil" daca il iau cu desene...Voi ce sfaturi imi dati? Ms. anticipat! I like the way you shake your ass around me Offline #15 2010-09-14 16:55:19
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?debilika, ai putea sa il intrebi cum ar prefera sa invete in felul acesta va vedea ca e importanta parerea lui si-i va placea foarte mult, iar tu vei sti exact cu ce sa incepi si in ce fel V., soarele si luna Offline #16 2010-09-15 17:15:18
Re: Cum si ce predai unui copil de clasa 1?ms, april sunset! ar fi o idee I like the way you shake your ass around me Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|