|
Nu esti logat.
Temperatura bazala#1 2010-09-15 14:23:16
Temperatura bazalaBuna fetelor, sper ca acest subiect sa nu fii fost dezbatut de f. multe ori si sa plictisesc cu el. De 5 luni incercam si noi sa facem un bebe si nimic. Am incercat cu branca ursului, ci naprasnic, ceaiuri insa nimic. Am zis mai nou sa incerc si cu masurarea temperaturii bazale, lucru pe care l-am si inceput acum o luna. Intradevat am observat la mijlocul ciclului menstrual o crestere brusca a temperaturii insa nu am putut sa profit de aceasta zi (sotul mi-a fost plecat) Offline #2 2010-09-15 16:27:25
Re: Temperatura bazala
mai multe despre temperatura bazala aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3178 … riend.html , mai poti face si teste de ovulatie care te pot ajuta sa identifici cand are loc ovulatia. Ultima oara a fost editat de mikado (2010-09-15 21:37:10) . Offline #3 2010-09-15 22:24:31
Re: Temperatura bazalaideea este ca temperatura sa creasca si sa se mentina crescuta. ovulatia are loc in ziua anterioara celei in care temperatura creste. daca vei continua sa iei temperatura o sa te prinzi cum sta treaba. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|