homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Temperatura bazala

#1 2010-09-15 14:23:16

abba234
Membru
Inregistrat: 2010-09-15

Temperatura bazala

Buna fetelor, sper ca acest subiect sa nu fii fost dezbatut de f. multe ori si sa plictisesc cu el. De 5 luni incercam si noi sa facem un bebe si nimic. Am incercat cu branca ursului, ci naprasnic, ceaiuri insa nimic. Am zis mai nou sa incerc si cu masurarea temperaturii bazale, lucru pe care l-am si inceput  acum o luna. Intradevat am observat la mijlocul ciclului menstrual o crestere brusca a temperaturii insa nu am putut sa profit de aceasta zi (sotul mi-a fost plecat) nocry
Analizele hormonale le-am facut cu cateva zile dupa ciclul menstrual, au iesit ok insa inca imi fac probleme legate de ovulatie. Ma gandesc ca poate nu am ciclu ovulatoriu, avand ci un ciclu menstrual de 33-38 zile.
In sf. intrebarea mea este: daca temperatura a crescut brusc chiar la jumatatea perioadei, inseamna ca am ovulat? Poate creste temperatura bazala si faca a exista ovulatie? Va multumesc anticipat pt. raspuns

#2 2010-09-15 16:27:25

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Temperatura bazala

abba234 a scris:

Buna fetelor, sper ca acest subiect sa nu fii fost dezbatut de f. multe ori si sa plictisesc cu el. De 5 luni incercam si noi sa facem un bebe si nimic. Am incercat cu branca ursului, ci naprasnic, ceaiuri insa nimic. Am zis mai nou sa incerc si cu masurarea temperaturii bazale, lucru pe care l-am si inceput  acum o luna. Intradevat am observat la mijlocul ciclului menstrual o crestere brusca a temperaturii insa nu am putut sa profit de aceasta zi (sotul mi-a fost plecat) nocry
Analizele hormonale le-am facut cu cateva zile dupa ciclul menstrual, au iesit ok insa inca imi fac probleme legate de ovulatie. Ma gandesc ca poate nu am ciclu ovulatoriu, avand ci un ciclu menstrual de 33-38 zile.
In sf. intrebarea mea este: daca temperatura a crescut brusc chiar la jumatatea perioadei, inseamna ca am ovulat? Poate creste temperatura bazala si faca a exista ovulatie? Va multumesc anticipat pt. raspuns

mai multe despre temperatura bazala aici http://forum.anticonceptionale.ro/t3178 … riend.html   , mai poti face si  teste de ovulatie care te pot ajuta sa identifici cand are loc ovulatia.

uite pe topicul asta suntem mai multe fete care suntem aspirante la titlu de mamica, te asteptam printre noi http://forum.anticonceptionale.ro/t3202 … ca-33.html   goodluck

Ultima oara a fost editat de mikado (2010-09-15 21:37:10)

.

#3 2010-09-15 22:24:31

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Temperatura bazala

ideea este ca temperatura sa creasca si sa se mentina crescuta. ovulatia are loc in ziua anterioara celei in care temperatura creste. daca vei continua sa iei temperatura o sa te prinzi cum sta treaba.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.