homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Rezultat frotiu+secretie

#1 2010-09-17 14:56:53

Raluknm
Membru
Inregistrat: 2010-09-17

Rezultat frotiu+secretie

Buna ziua,

As fi tare recunoscatoare daca m-ati putea ajuta cu o interpretare:

La proba de secretie mi-a iesit:
Frecvente epitelii superficiale si intermediare. Relativ frecvente PMN. Frecventi bacili doderline. Frecvente levuri. Absent trichomonas vaginalis.

Doctora mi-a spus ca e candida. Inca nu imi iesise inca PAP-ul atunci. Acolo scrie ca nu este candida, ci doar o inflamatie.
Eu doar ce am terminant o runda de antibiotice. Urmez inca una pentru o minunata infectie urinara cu e coli. Poate fi de acolo? Nu as folosi Canesten fara sa am candida. Analize nu pot face pentru ca iau antibiotice...
La doctor pot merge abia miercurea cealalta, nu e pana atunci...

M-ati putea ajuta cu sfat, raspuns, ceva?

Multumesc

#2 2010-09-17 15:07:38

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: Rezultat frotiu+secretie

la PAP poate sa nu iasa candida...dar daca la proba de secretie a iesit sigur este , si poate ai facut candida de la antibiotice daca nu ai luat si ceva pentru a preveni candidoza  goodluck

.

#3 2010-09-17 15:11:59

Raluknm
Membru
Inregistrat: 2010-09-17

Re: Rezultat frotiu+secretie

Am laut nistatina si probiotice...Deci am cam facut tot ce se putea face ca sa nu am surprize...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.