|
Nu esti logat.
Herpes?!#1 2010-08-23 22:37:14
herpes?!Buna fetelor! Mi-au aparut niste basicute in zona genitala si am mancarimi f mari. Problema e ca este a 4 oara cand imi apar astfel de basicute. Initial am crezut ca este de la epilat cu lama dar acum ma gandesc la posibilitatea de a fi herpes genital. Eu am acelasi partener de 4 ani. Herpesul se transmite prin contact sexual sau atingere. V-ati confruntat cu o astfel de problema? Am inteles ca ar afecta o eventuala sarcina? Sunt f speriata...Iubitul meu zice ca el nu a fost cu altele si nu stiu ce sa mai cred. Un sfat, va rog. Offline #2 2010-08-24 10:59:02
Re: herpes?!Mergi la medic cat mai repede ca sa poate vedea basicutele despre care spui. Fa o analiza. Offline #3 2010-08-24 12:24:23
Re: herpes?!Poate fi herpes, dar asta n o sa stii decat daca te vede un dr si faci analiza pt virus. Cum iti trec... in cat timp, daca se usuca, se sparg..? Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #4 2010-08-24 15:35:14
Re: herpes?!Eram un pic speriata si azi am fost la dr si intr-adevar este vorba de herpes. La videocoloscopie mi-a gasit si o rana pe col si mi-a dat tratament pt amandoua. Am facut si un Papanicolau. Nu prea sunt la curent cu ceea ce inseamna rana pe col o sa caut topicul sa citesc mai multe. Ms de ajutor!!! Ce parere aveti de faptul ca iubitul meu se jura ca nu a avut contacte cu nimeni altcineva decat mine iar el a fost singurul meu partener avand in vedere ca herpesul este o bts? Ultima oara a fost editat de cristina_marineanu (2010-08-24 15:37:23) Offline #5 2010-08-24 16:49:12
Re: herpes?!Da, la asta m-am gandit si eu...plus ca am mai citit ca virusul il poti avea in corp de mult timp si in stare inactiva deci putea sa-l ia si de la alta fosta. Ms de incurajare! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-01 10:13:05
Re: herpes?!ioi, am buba pe buza .. horror , cum ma vad cu iub deseara Exista doua moduri de a-ti trai viata:ca si cum nu ar exista miracole sau ca si cum totul ar fi un miracol.(albert einstein) Offline #7 2010-09-01 10:50:47
Re: herpes?!Suzana, ce fel de buba? Daca stii ca nu ai nimic contagios, ce legatura are... ne mai apare noua asa cate un cos, cate o iritatie. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #8 2010-09-16 22:45:51
Re: herpes?!daca prietenul meu are herpes si imi face oral ....eu pot face herpes genital ? Offline #9 2010-09-17 01:18:22
Re: herpes?!
da. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|