|
Nu esti logat.
Probleme endocrinologice?#1 2010-09-15 19:44:32
Probleme endocrinologice?buna.am 16 ani si circumferinta sanilor de 95 cm.am observat ca cresc incontinuu si deja sunt lasati si foarte grei si tari independent de perioada menstruatiei dar si cu o forma destul de neregulata.in plus de cand au inceput sa se dezvolte asa mi-a crescut si par pe fata pe un sfert din fiecare obraz ,in apropierea urechilor si pe gat.mentionez ca din perioada asta si menstruatia a devenit neregulata.ma gandeam la un dezechilibru hormonal.vreau doar sa stiu daca ar trebui sa fac o vizita unui medic endocrinolog,avand in vedere cele descrise mai sus.va multumesc anticipat si astept un raspuns cat mai serios.numai bine Offline #2 2010-09-15 22:35:35
Re: Probleme endocrinologice?nu este normal parul care ti-a aparut pe fata si gat. mergi la un endocrinolog. Offline #3 2010-09-16 12:01:15
Re: Probleme endocrinologice?ms mult pt rapiditatea raspunsului tau.numai bine si sanatate multa Offline #4 2010-09-16 12:53:40
Re: Probleme endocrinologice?sanatate multa si tie! si poate ne tii si pe noi la curent cu ce-ai mai facut Offline #5 2010-09-17 20:27:12
Re: Probleme endocrinologice?buna din nou.astazi am fost la un ginecolog si mi sa recomandat sa apelez la endocrinologie deoarece mi sa spus ka as avea hirsutism..dar ca trebuie confirmat cu analize hormonale si aflata cauza..am facut programare in alt oras pe 4 octombrie la endo..acum astept sa trec cu bine peste...ms din suflet pt interes Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|