|
Nu esti logat.
Buson-rezervor benzina#1 2010-09-18 09:15:25
buson-rezervor benzinaBuna, are ceva daca am pierdut busonul de la rezervorul de benzina? Habar nu am cand l-am pierdur, sau poate l-a luat cineva, dar astazi cand am fost in peco nu-l mai aveam...Are cineva idee cat costa unu'? Offline #2 2010-09-18 09:22:27Re: buson-rezervor benzinaeu am dat 35 de lei pe unu pentru un Opel Astra 2001 k mie mi l-a pierdut un bou de la benzinarie Nu e bine sa mergi fara mai ales daca ai rezervorul plin mai mult de jumate. Pana iti cumperi vezi k sunt niste busoane universale, un fel de dopuri, se gasesc la benzinarii, eu mi-am luat de la Rompetrol, 5 lei costa unul. Ultima oara a fost editat de Emilya (2010-09-18 09:23:01) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #3 2010-09-18 09:28:22
Re: buson-rezervor benzinaMs mult. Eu am opel vectra, deci ma gandesc ca tot cam atat costa. Da, stiu ca nu se poate umbla cand e usa incuiata. Aseara am lasat-o descuiata pana am intrat intr-un magazin 5 min, iar la benzinarie, mi-a bagat unu de acolo si nu m-am uitat daca l-a pus sau nu:( Offline #4 2010-09-18 09:31:32Re: buson-rezervor benzinaexact asa am descoperit si eu k nu-l mai am..de obicei imi pun singura motorina dar eram in graba si l-am lasat pe ala...cand am pus urmatoarea data nu mai era Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2010-09-18 09:46:34
Re: buson-rezervor benzinaSi eu tot singura imi pun de obicei, dar aseara era ala langa pompa si mi-a bagat el. Bine, nici nu pot sa dau vina pe ala, dar nu stiu cum altcumva puteam sa-l pierd. Oricum am sunat la un magazin de piese auto si costa 30 de lei. Merg mai tarziu sa-l iau. Ms mult de raspunsuri:* Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|