|
Nu esti logat.
DISPERATA, AJUTOR!#1 2007-10-09 22:37:00
DISPERATA, AJUTOR!am si eu o problema. am facut sex protejat, dar s-a scurs mult pe langa prezervativ. am luat la 2 ore postinor, prima pastila ora 19 , a 2-a la 7 dimineata. intre timp am facut o infectii in gat si atrebuit sa iau ospen 1 pastila/ 8h. prima pastila de ospen am luat-o la 7 ore dupa pastila a-2a de postinor, aceasta s-a intamplat miercuri ( sapt trecuta), inca iau antibiotic altul decat ospen ( mi l-a schimbat medicul) claritromicina ( am inceput sa iau de ieri in locul ospenului). au trecut 7 zile si menstruatia nu a parut . sunt disperata... e posibil ca ospenul si mai atrziu claritromicina sa ii fi anulat efectul. va rog din suflet ajutati-ma !!! Offline #2 2007-10-09 22:40:33
Re: DISPERATA, AJUTOR!ai warn! nu era de ajuns post-ul de ieri? pe care il stergem? mami de minuni Offline #3 2007-10-09 22:47:42
Re: DISPERATA, AJUTOR!dc am primit warn, inseamna ca nu imi mai poate raspunde nimeni? asteptam un raspuns... va rog sa imi raspundeti si mie...pot fi insarcinata?, contactul a fost pe 3 oct, astazi suntem in15 oct si nu am avut acel spoting. Ultima oara a fost editat de anny_yna (2007-10-14 23:07:13) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|