homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Peace & love & sex-77

#1445 2010-09-18 21:16:55

Desert Rose
Full member
Inregistrat: 2008-10-13

Re: Peace & love & sex

minatgv a scris:

si puteati pleca impreuna la cumparaturi, poate dadeati si o tura de parc... mai ieseati din casa...

succes!

Da, e chiar foarte buna idea, icearca sa o aplici pe viitor. Idea e sa reincepeti sa faceti lucruri impreuna, pentru ca el sa redescopere ce placut poate fi timpul petrecut impreuna. Gandeste-te , incearca sa-ti aduci aminte ce activitati ii fac placere (de ex nu stiu poate ii place biliardul, tu ii propui sa mergeti la biliard).  goodluck

#1446 2010-09-19 00:08:23

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

ca sa vezi. rotfl ca un fost jucator disperat de jocu ala idiot pot spune ca nu ma aflu in situatia lui rotfl sunt metode si metode de a'l face sa renunte la joc. daca inca mai ai probleme cu el in legatura cu jocul da'mi un pm cu serverul pe care joaca si ma asigur eu ca se lasa in 3 zile maxim big_smile

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1447 2010-09-19 00:15:26

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

eu tot nu pricep de ce trebuie sa renunte la jocuri daca asta ii place sa faca in timpul lui liber ...binenteles trebuie sa ii pui niste constrangeri de genul ca facem asta impreuna si apoi te poti juca si gata ....dar daca o sa-i impui sa reunute la ceva care lui ii place, cu siguranta vei distruge de tot relatia ....
eu una nu as accepta ca partenerul sa imi impuna sa reunut la o placere de a mea doar pentru ca nu il include si pe el ....chiar daca suntem intr-o relatie asta nu insemna ca trebuie sa renuntam la propriile activitati.....
trebuie doar combinate

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

#1448 2010-09-19 02:17:32

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

crede'ma pink pop. ca jocul ala nu e o ocupatie de timp liber. e o obsesie. drog. ajunge sa iti devina second life si nu e bine. 4 ani (adunati) de jocul ala e crima pentru organism. nu'mi vine acum in minte sa'ti fac o comparatie sa'ti dai seama exact cat de grava e dependenta de jocul ala. de socializarea din el. de lauda si ingamfarea si egoismul de care dai dovada cand dai altf4. devii irascibil din absolut orice. si el din cate am inteles nu lucreaza. tot timpul se joaca la pc. daca joaca wow sau nu asta nu stim ca nu ne'a spus ceva concret. doar ne'am dat cu presupusul ca s'ar juca jocul ala. neglijenta mai ales intr'o relatie de 5 ani nu'si are locul si inevitabil duce la ceva rau.

a vorbit ala care a fost dependent de un rahat de joc cum e wow pana acum 3 luni.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

#1449 2010-09-19 10:17:20

pink_pop
Platinum member
De la: buc
Inregistrat: 2010-05-31

si eu am ajucat wow ani la rand wink ...si totusi sunt unde sunt, am o cariera...deci se poate sa le si combini

viata e roz si roz e lumea toata! hjartahjartahjarta

can a woman make you a millionaire ..yes, but only if you are a billionaire

Publicitate

loading...

#1450 2010-09-19 11:21:17

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Dar despre ce e vorba in jocul asta? lol ca m-ati facut curioasa

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#1451 2010-09-19 11:23:49

_Summer_
Platinum member
Castigatoare a concursului de MissParticipant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2010-01-27

Pink, asta pentru ca probabil esti o persoana echilibrata si cu limite iar tinerii din ziua de azi nu prea mai au asa ceva.
Cand ajungi sa nu faci altceva decat sa stai la calculator sa te joci nu cred ca mai e vorba de o placere ci mai degraba de o dependenta.

#1452 2010-09-19 11:57:19

Desert Rose
Full member
Inregistrat: 2008-10-13

Soulshard a scris:

a vorbit ala care a fost dependent de un rahat de joc cum e wow pana acum 3 luni.

cool
Acum chiar m-ai facut curioasa... ce anume te-a facut sa renunti ?

Ai dreptate, jocul asta are tot felul de efecte, de ex prietenul meu a ajuns  sa aiba niste dureri de stomac fiindca nu era in stare sa lase jocu ca sa mearga sa manance...  dumbom Joaca doar de vreo 6 luni dar mie de ceva vreme mi se pare ca doarme foarte agitat, etc.
Eu nu ma pot plange (inca) fiindca nu pot sa zic ca m-a neglijat din cauza jocului, dar o sa vedem ce o sa fie pe viitor  signof10

#1453 2010-09-19 12:58:26

sonia30
Moderator
Inregistrat: 2010-08-01

si eu sunt de parerea lui sum.trebuie sa fii echilibrat si cu capul pe umeri.cum naiba sa fii dependent de un joc?doar cei slabi pot fi.

"Daca vrei sa Il faci pe Dumnezeu sa rada,povesteste-i despre planurile tale.Cel putin o sa Il fac sa rada."

http://www.fertilityfriend.com/home/329906

#1454 2010-09-19 22:39:35

dark_beee
Full member
De la: Oradea
Inregistrat: 2009-01-22

stiti care e faza..la inceput e amuzant k il vezi jcandu-se dar apoi e kiar kinuitor pt tine k il vezi k sta acolo cu orele .....vreo 8/10/12 pe zi apoi tu c faci? mancare...iesi cu fetele...la shopping...dar el? atunci dc mai stai cu el...
am ajuns in 2 zile sa-l mai reeduc...k norocu`...altfel cred k muream...ms fetelor pt sfatul de a-l pune la masa la vorbe...l-am batut la cap oleak cu insistentele mele...da roadele incep sa se vada,,,incet dar sigur...sper sa ajungem sa ne fie bine....sa imi fie bine din nou

have a nice day wink

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.