homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Iar am o sangerare.....

#1 2010-09-20 10:09:03

cami.cami
New member
Inregistrat: 2010-08-24

iar am o sangerare.....

am din nou o sangerare, nu mai e spotting, e doar in timpul contactului sexual si un pic dupa...apoi se opreste. nu mai stiu ce sa fac..
iau anticonceptionale, am facut acum ceva timp o ecografie intravaginala si am aflat ca am ovarele mici si polichistice si o mica rana pe col. cu toate astea ....atunci mi-au trecut sangerarile acelea anormale, acum am luat-o de la capat.
ce sa fac?

#2 2010-09-20 11:00:09

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: iar am o sangerare.....

cami, foarte probabi singerarea de care vorbesti e din pricina ranii de pe col care e musai sa fie tratata
un examen papanicolau ai facut?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-20 11:17:18

cami.cami
New member

da am facut...acum cateva luni. nu am la mine rezultatele..dar am iesit bine.
am sa il repet.
ideea e ca doar in timpul contactului sexual se intampla asta. eu si prietenul meu suntem deja foarte ingrijorati.
este posibil sa fie din cauza anticonceptionalelor? farmacista nu avea novynette si mi-a dat desorelle, care au aceeasi compozitie. ar putea sa fie asta cauza?

#4 2010-09-20 11:19:45

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

desorelle si novinette nu sunt la fel, desprelle are cu 10 microgr. mai mult estrogen
tocmai pentru ca se intimpla doar in timpul contactului sexual am spus ca e in legatura cu rana de pe col(aceea singereaza) si nu cu altceva
e bine ca sunteti ingrijorati, ranile pe col care singereaza sunt un motiv serios de ingrijorare intr-adevar

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2010-09-20 11:45:52

cami.cami
New member

da...
acum ce pot face? continui folia de desorelle?
iar in legatura cu rana..stiam ca e foarte mica, si medicul mi-a spus ca nu trebuie sa ma ingrijorez in privinta ei.
nu mai stiam ce sa fac.
iti multumesc mult doctoressa.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.