|
Nu esti logat.
O mica nelamurire...#1 2007-10-10 02:17:05
o mica nelamurire...am vorbit cu o doamna doctor de la un cabinet de planning despre anticonceptionale...si mi-a spus ceva ce nu cred ca este adevarat, dar sa va intreb si pe voi Offline #2 2007-10-10 02:38:16
Re: o mica nelamurire...Menstruatia care apare in urma administrarii de anticonceptionale e o sangerare de privare ... Cred ca la asta s-a referit medicul respectiv cand a spus ca e falsa. "Şi chiar dacă mă vei mai iubi Peste crivăţul iernii ce vine, Fără braţe, cu ochii pustii N-am să am ce întinde spre tine..." (Adrian Paunescu - Copaci fara padure) Offline #3 2007-10-10 03:07:48
Re: o mica nelamurire...da...contactul acela avusese loc in prima zi a menstruatiei si apoi..in a 5-a zi am inceput eu sa iau anticonceptionale..din acest motiv eram cu gandul la el ...insa cred ca am inteles...mi-a venit menstruatia...daca era ceva...cu tot cu anticonceptionale, nu aparea...multumesc frumos pentru raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|