|
Nu esti logat.
Ajutati-ma, va rog, cat mai urgent#1 2010-09-21 11:53:42
ajutati-ma, va rog, cat mai urgentam avut contact luni dimineata, adica ieri, si marti de dimineata mi s-a declansat o cistita urata, cu dureri insuportabile...asa ca am luat repede nolicin. anticonceptionalul l-am luat seara (marvelon). asadar : dimineata contact, seara anticonceptional si dimineata urmatoare nolicin. intrebarea mea disperata ar fi urmatoarea: pot ramane insarcinata? stiu ca trebuie sa ma protejez cat dureaza tratamentul si sapte zile dupa, si asa o sa fac, dar contactul anterior nu va avea urmari? sper ca m-am facut inteleasa si va astept cu nerabdare raspunsul Offline #2 2010-09-21 11:56:18
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentnu, contactul dinainte a fost protejat, de acum incolo sa te protejezi cat iei antibiotic + 7 zile dupa Offline #3 2010-09-21 12:00:39
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentiti multumesc frumos, am indurat cu stoicism cateva ore durerile, mai bine zis de la cinci dimineata, ca sa nu apelez la nolicin. ma simt mai bine acum, psihic vorbind, stiind ca la momentul contactului eram sub protectie. multumesc. daca se poate, as mai indrazni o intrebare Offline #4 2010-09-21 12:01:39
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentintreaba, daca stiu iti raspund Offline #5 2010-09-21 12:07:16
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentam uitat sa precizez ca nu am efectuat vreo spalatura vaginala, si stiu ca spermatozoizii supravietuiesc cam 72 ore...eu am luat nolicin dupa 24 ore, chiar mai putin, si inteleg ca incep sa pierd protectia marvelonului. sper sa nu am ovulatie si aia inca sa traiasca. ce zici? ca mie imi vine sa plang deja. Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-21 12:08:30
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentstai calma si nu te mai gandi, e ok, nu ovulezi asa instantaneu Offline #7 2010-09-21 12:10:08
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentmultumesc frumos si sanatate multa iti doresc Offline #8 2010-09-21 12:11:07
Re: ajutati-ma, va rog, cat mai urgentmultumesc la fel ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|