homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakle

#1 2010-09-21 22:55:43

panicata
New member
Inregistrat: 2008-10-21

Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakle

Buna!
AM luat  Marvelon timp de 3 ani fara pauza si acum am hotarat sa fac o luna pauza . De o saptamana am inceput pauza si astazi am avut un contact cu prezervativ. A ejaculat in prezervativ care sunt aproape sigura ca nu s-a rupt doar ca inainte de a incepe actul propriu-zis, ne-am "jucat" putin fara prezervativ. Problema e ca am observat un "strop" alb pe penisul lui si acest lucru m-a cam pus pe ganduri.(inainte de a ejacula si respectiv de a incepe actul sexual in sine-parte din preludiu)
Dupa cat timp e probabilitatea mai ridicata de a ramane insarcinata daca am luat 3 ani marvelon fara pauza si acum sunt in prima saptamana de pauza ?E adevarat ca trebuie sa treaca cateva cicluri menstruale pt a se restabili fertilitatea sau imediat ce le-ai intrerupt poti ramane insarcinata? si in cazul meu, e posibil sa raman doar de la lichidul acela care cred ca prespermatic se numeste. rodnar   nu stiu sigur daca e asa sau nu
Va rog sa ma ajutati cu informatia asta.
Merci anticipat

#2 2010-09-21 23:12:51

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakle

poti ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator (seminal) si in prima saptamana de la intreruperea pastilelor wink

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2010-09-21 23:15:02

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

x_ynna a scris:

poti ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator (seminal) si in prima saptamana de la intreruperea pastilelor wink

da.

#4 2010-09-21 23:23:53

panicata
New member

am citit si pe net si cunosc si persoane care au vrut bebe si nu au ramas insarcinate decat dupa cateva luni d ela intreruperea pastilelor. daca am luat de asa de multa vreme fara intrerupere nu ar trebui sa ramai mai greu??sa iau prostinor??eu nu-s sigura ca acela era lichid preejaculator ..zic si eu..ma gandesc la ce e mai rau

#5 2010-09-21 23:26:07

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

n-am spus ca in cazul tau sansele sunt foarte mari ci ti-am raspuns la intrebarile pe care le-ai adresat...
daca stii ca te-ai protejat nu ai motive de ingrijorare...si nu este o regula ca dupa AC.uri ramai mai greu wink ...mult succes!

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

#6 2010-09-21 23:29:17

panicata
New member

pai stiu ca m-am protejat dar ziceam de "joaca" aia care n-a durat mai mult de cateva secunde..si nu a simtit sa fi "scapat" ceva dar ma tot gandesc la "stropul" acela pe care l-am vazut..actul sexual propriu-zis a fost cu prezervativ deci nu de asta imi fac griji, ci doar de acea scapare dinainte..

#7 2010-09-21 23:57:40

panicata
New member

Doctoressa, da-mi un sfat! E nevoie sa iau postinor sau nu e cazul sa ma ingrijorez? nici nu sunt foarte sigura ca  a fost vorba de lichid preejaculator, doar presupun.prietenul meu nu a simtit nimic "sa scape", iar actul sexual propriu-zis s-a desfasurat cu prezervativ. Deci..se sa fac? Dupa 3 ani de pastile crezi ca sunt sanse mari sa raman insarcinata doar din acel lichid preejaculator(am inceput pauza de 6 zile) plus ca la maxim 10 minute dupa terminarea actului am urinat ceea ce , fiind acid, omoara spermatozoizii?
Multumesc anticipat

#8 2010-09-22 00:06:21

moksha
Hero member
Inregistrat: 2009-12-19

panicata a scris:

Doctoressa, da-mi un sfat! E nevoie sa iau postinor sau nu e cazul sa ma ingrijorez? nici nu sunt foarte sigura ca  a fost vorba de lichid preejaculator, doar presupun.prietenul meu nu a simtit nimic "sa scape", iar actul sexual propriu-zis s-a desfasurat cu prezervativ. Deci..se sa fac? Dupa 3 ani de pastile crezi ca sunt sanse mari sa raman insarcinata doar din acel lichid preejaculator(am inceput pauza de 6 zile) plus ca la maxim 10 minute dupa terminarea actului am urinat ceea ce , fiind acid, omoara spermatozoizii?
Multumesc anticipat

nu cred ca e cazul sa iei postinor, dar sanse sa ramai insarcinata exista, nu pot sa zic un procent sau o probabilitate. in primul rand dupa ce lasi pastilele exista ovulatii multiple si atunci risti sa nimeresti una. in al doilea rand urina nu omoara spermatozoizii eventuali smile avand in vedere ca tu nu urinezi in propriul vagin smile si oricum nu i-ar omori.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.