|
Nu esti logat.
Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakle#1 2010-09-21 22:55:43
Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakleBuna! Offline #2 2010-09-21 23:12:51
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionaklepoti ramane insarcinata si de la lichidul preejaculator (seminal) si in prima saptamana de la intreruperea pastilelor O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2010-09-21 23:15:02
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakle
da. Offline #4 2010-09-21 23:23:53
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakleam citit si pe net si cunosc si persoane care au vrut bebe si nu au ramas insarcinate decat dupa cateva luni d ela intreruperea pastilelor. daca am luat de asa de multa vreme fara intrerupere nu ar trebui sa ramai mai greu??sa iau prostinor??eu nu-s sigura ca acela era lichid preejaculator ..zic si eu..ma gandesc la ce e mai rau Offline #5 2010-09-21 23:26:07
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionaklen-am spus ca in cazul tau sansele sunt foarte mari ci ti-am raspuns la intrebarile pe care le-ai adresat... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-21 23:29:17
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionaklepai stiu ca m-am protejat dar ziceam de "joaca" aia care n-a durat mai mult de cateva secunde..si nu a simtit sa fi "scapat" ceva dar ma tot gandesc la "stropul" acela pe care l-am vazut..actul sexual propriu-zis a fost cu prezervativ deci nu de asta imi fac griji, ci doar de acea scapare dinainte.. Offline #7 2010-09-21 23:57:40
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakleDoctoressa, da-mi un sfat! E nevoie sa iau postinor sau nu e cazul sa ma ingrijorez? nici nu sunt foarte sigura ca a fost vorba de lichid preejaculator, doar presupun.prietenul meu nu a simtit nimic "sa scape", iar actul sexual propriu-zis s-a desfasurat cu prezervativ. Deci..se sa fac? Dupa 3 ani de pastile crezi ca sunt sanse mari sa raman insarcinata doar din acel lichid preejaculator(am inceput pauza de 6 zile) plus ca la maxim 10 minute dupa terminarea actului am urinat ceea ce , fiind acid, omoara spermatozoizii? Offline #8 2010-09-22 00:06:21
Re: Restabilirea fertilitatii dupa anticonceptionakle
nu cred ca e cazul sa iei postinor, dar sanse sa ramai insarcinata exista, nu pot sa zic un procent sau o probabilitate. in primul rand dupa ce lasi pastilele exista ovulatii multiple si atunci risti sa nimeresti una. in al doilea rand urina nu omoara spermatozoizii eventuali avand in vedere ca tu nu urinezi in propriul vagin si oricum nu i-ar omori. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|