|
Nu esti logat.
O parere va rog!#1 2010-09-20 21:09:21
O parere va rog!Buna,as vrea sa va intreb ceva`..Eu iau de 3 luni anti-bebe de fapt asta e a 4 a luna.. S-ar putea intampla ceva daca sambata(18.09.2010)am avut contact sexual.neprotejat.si normal pastila o luam la ora 22:00 dar cum am fost plecata de acasa..am luat`o doar la 3 noaptea!..(am intarzaiat 5 ore).am luat`o ,iar duminica am luat la ora care trebuie..si azi ..am avut din nou contact..Ar fi vreo problema?...pentru ca ..eu din cate stiu .doar.dupa 12 ore ..scade efectul contraceptiei daca nu le administrezi... Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #3 2010-09-21 12:28:34
Re: O parere va rog!nu-i problema..te-ai incadrat in cele 12 ore permise Mami de Iustinel Toti copiii sunt minunati atunci când sunt iubiti ! "Părinții nu sunt altceva decât nişte copii mari până când copii lor îi târăsc în maturitate (de obicei cu multă agitație şi cu multe țipete)." Stephen Covey Offline #4 2010-09-22 18:47:42
Re: O parere va rog!Oke,multumesc..Am inceput sa imi fac griji..pentru ca am o pofta de mancare ridicata si ..mi se pare ca am burtica! sper sa nu fie nici un fel de problema...Matusa mi-a spus ca motivul pentru care am aceasta pofta ridicata e din cauza ca se apropie menstruatia. Intradevar ca mai am de luat 3 pastile pana intru in pauza..si trb sa-mi vina.. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|