homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Punctele negre (de pe nas)

#1 2010-09-11 23:30:49

vydy
New member
Inregistrat: 2008-06-07

punctele negre (de pe nas)

Am o problema estetica (nu foarte vizibila - sau ma bine zis vizibila de aproape, dar care ma innerveaza): punctele negre de pe nas.

Folosesc Skinoren (recomandat de dermatolog pt roseata) si o solutie pentru asta (zice prospectul): BlackHead Clean&Clear. Cateodata vad efectele, dar in majoritatea timpului, nu.

Intrebare: este vreo solutie pe termen lung, mai eficienta pentru aceste puncte negre?

Multumesc.

P.S.
Daca este vreo crema sau ceva ?gata preparat?; nu le am cu cine stie ce masti cosmetice & alte treburi.

Ultima oara a fost editat de vydy (2010-09-11 23:33:32)

#2 2010-09-12 01:05:39

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

Re: punctele negre (de pe nas)

vydy nu sunt creme (sau ce vrei tu) care s ale faca sa dispara sau daca le face le face pe moment...ele reapar...folosesc aceeasi metoda ca a deuzzei smile

#3 2010-09-12 09:25:00

vydy
New member

Deuzza a scris:

cand faci baie freaca-te cu malai pe fata , insistent pe nas si unde ai puncte negre, fa chestia asta o data, de doua ori pe sapt.. apoi da-te cu o solutie tonica... eu asa tin in frau.. smile

1. Si are efect metoda asta? Pare ... invechita. Chiar nu este ceva mai ?up to date??

2. Solutia tonica: are legatura cu ?apa tonica? de baut de la magazin, sau e gaseste pe la farmacie?

Multumesc.

#4 2010-09-12 12:28:18

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

Are efect, atata timp cat folosesti chestii pentru scrub...gen malai (cum ziceau fetele) sau cafea macinata etc.
Solutia tonica nu are nici cea mai mica legatura cu apa tonica. E un fel de aftershave, cum folosesc barbatii dupa ras, doar ca mai blanda. Si da, se gaseste pe la farmacii, dar mai bine furi putin de aftershave, iesi muuuult mai ieftin.

Ultima oara a fost editat de yoyolina (2010-09-12 12:28:57)

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-09-12 15:05:25

vydy
New member

Deuzza a scris:

daca nu functiona, nu iti mai dadeam sfatul asta doar..

Nu m-am exprimat eu bine; nu am vrut sa spun ca nu cred ca functioneaza. Scuze.

Mersi de informatii. Voi incerca.

Publicitate

loading...

#6 2010-09-12 15:51:53

AyraBlack
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-29

Deuzza, mastile facute acasa nu pot suplini un tratament facut la o cosmeticiana buna, orice-ar fi.

#7 2010-09-12 18:04:49

Violete.Purpurii
Diamond member
De la: Honolulu
Inregistrat: 2010-07-29

vydy a scris:

Deuzza a scris:

cand faci baie freaca-te cu malai pe fata , insistent pe nas si unde ai puncte negre, fa chestia asta o data, de doua ori pe sapt.. apoi da-te cu o solutie tonica... eu asa tin in frau.. smile

1. Si are efect metoda asta? Pare ... invechita. Chiar nu este ceva mai ?up to date??

2. Solutia tonica: are legatura cu ?apa tonica? de baut de la magazin, sau e gaseste pe la farmacie?

Multumesc.

vydy daca prima metoda ti se pare invechita....foloseste scub'uri exfoliante (e cam acelasi lucru) ...sa stii ca ecva efecte au smile desi nu 100%

solutia tonica nu are nicio legatura cu apa tonica de baut de la magazin rotfl solutia tonica e pentru fata ...cum sa spun un plus pe lanaga demachiant

daca vrei rezultate bune...mergi macar 1 data pe luna la cosmetica si fa tratamente pentru asa ceva ... foloseste scub'uri si lotiuni tonice ...

succes

#8 2010-09-23 03:15:49

floaredecires
New member
Inregistrat: 2010-09-23

vydy a scris:

Am o problema estetica (nu foarte vizibila - sau ma bine zis vizibila de aproape, dar care ma innerveaza): punctele negre de pe nas.

Folosesc Skinoren (recomandat de dermatolog pt roseata) si o solutie pentru asta (zice prospectul): BlackHead Clean&Clear. Cateodata vad efectele, dar in majoritatea timpului, nu.

Intrebare: este vreo solutie pe termen lung, mai eficienta pentru aceste puncte negre?

Multumesc.

P.S.
Daca este vreo crema sau ceva ?gata preparat?; nu le am cu cine stie ce masti cosmetice & alte treburi.

..vad  ca  esti  foarte tanara dar nici nu mai esti  putoaica,asa ca  daca ai inca  acnee/p  negre  ,e  pt  ca  ai  multi hormoni in organism,si nu o zic  peiorativ, asa  sunt unii   sorcova  smile ....probabil e  ceva   inevitabil,adica  daca nu ti-a  trecut la varsta adolescentrei  nu  ti va  trece  prea curand pt ca esti inca  tanara  si  orice masura ai lua  ,..grasimea  tot va iesi prin pori big_smile ....si  mie  mi-a  disparut  relativ  tarziu oricate cosmetice am incercat..  drool

#9 2010-09-23 03:41:39

floaredecires
New member

am  vrut sa  scriu pustoaica  ,dar am  uitat  un ssmile).Chiar  nu  am vrut  sa  zic nimic urat,doar am uitat  un  s.......pup!

#10 2010-09-23 08:59:05

Miss_B
Insomniac member
Inregistrat: 2009-11-07

vydy a scris:

Multumesc.

P.S.

unguentul asta e foarte bun,cu el am scapat eu de probleme definitiv. nu aveam puncte negre,insa cosulete mici si mari isi faceau de cap pe fatza mea de cativa ani buni(mai ales cand eram in generala,pubertoasa rotfl  ).
inca o masca pe care o folosesc saptamanal este din :3 lingurite zeama de lamaie + 2 lingurite lapte + 2-3 lingurite de miere.se amesteca bine si se unge fatza,se lasa sa actioneze aproximativ 10-15 min. pt mine,a facut minuni,mi'au trecut si petele de la cosuri.
eu o folosesc de cate ori am ocazia,insa macar 1 zi pe saptamana,ma dau de 2 ori pe zi cu ea.

#11 2010-09-23 13:21:36

floaredecires
New member

BabyBlueDoll a scris:

vydy a scris:

Multumesc.

P.S.

unguentul asta e foarte bun,cu el am scapat eu de probleme definitiv. nu aveam puncte negre,insa cosulete mici si mari isi faceau de cap pe fatza mea de cativa ani buni(mai ales cand eram in generala,pubertoasa rotfl  ).
inca o masca pe care o folosesc saptamanal este din :3 lingurite zeama de lamaie + 2 lingurite lapte + 2-3 lingurite de miere.se amesteca bine si se unge fatza,se lasa sa actioneze aproximativ 10-15 min. pt mine,a facut minuni,mi'au trecut si petele de la cosuri.
eu o folosesc de cate ori am ocazia,insa macar 1 zi pe saptamana,ma dau de 2 ori pe zi cu ea.

Eu  cred  una este  acneea-care poate  fi tratata medicamentos sau cu cosmetice- si alta sunt punctele  negre  care arata/demonstreaza   niste pori  mari  si  grasime multa(adica stiu din proprie  experienta  , punctele  negre  sunt in stransa  legatura  cu parul gras  cu transpiratia  excesiva, e un metabolism  mai altfel=)))..nu prea  ai ce  sa  faci impotriva punctelor negre  decat  sa le  tratezi usor  ,sa le acoperi cu pudra, sa  le  tratezi bland  cu  comprese si cam atat;ma  rog  ,asta e  parerea mea.

#12 2010-09-23 15:06:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

floaredecires a scris:

..vad  ca  esti  foarte tanara dar nici nu mai esti  putoaica,asa ca  daca ai inca  acnee/p  negre  ,e  pt  ca  ai  multi hormoni in organism,si nu o zic  peiorativ, asa  sunt unii   sorcova  smile ....probabil e  ceva   inevitabil,adica  daca nu ti-a  trecut la varsta adolescentrei  nu  ti va  trece  prea curand pt ca esti inca  tanara  si  orice masura ai lua  ,..grasimea  tot va iesi prin pori big_smile ....si  mie  mi-a  disparut  relativ  tarziu oricate cosmetice am incercat..  drool

punctele negre nu tin de varsta
ele apar din cauza prafului si a poluarii de afara. din aceasta cauza apar periodic chiar daca mergi la cosmetica sa ti le scoata sau ti le scoti tu singurica acasa...
demachierea si mastile sunt f importante pt ten...
eu sunt pro masti si tratamente naturale, facute acasa

referitor la ultimul tau post: eu nu am parul gras dar tot am pcte negre.. intr-adevar tenul este mixt/gras, dar il tin in frau cu produse adecvate pt acest tip de ten

#13 2010-09-24 16:39:37

floaredecires
New member

camysh a scris:

floaredecires a scris:

punctele negre nu tin de varsta
ele apar din cauza prafului si a poluarii de afara. din aceasta cauza apar periodic chiar daca mergi la cosmetica sa ti le scoata sau ti le scoti tu singurica acasa...
demachierea si mastile sunt f importante pt ten...
eu sunt pro masti si tratamente naturale, facute acasa

referitor la ultimul tau post: eu nu am parul gras dar tot am pcte negre.. intr-adevar tenul este mixt/gras, dar il tin in frau cu produse adecvate pt acest tip de ten

s-ar putea sa ai  dreptate,dar eu raman la parerea ca  oricate cosmetice ai folosi  porii largi/mari  vor  ramane la  fel ,la  fel cum metabolismul mai accelerat  te  va  face sa  transpiri mai rpd  sau  ca  grasimea  sa  -ti   iasa mai mult  bang ..aaa..desigur ca  daca folosesti  cosmetice  de f  buna calitate  or  avea  unele efecte..Eu nu  am  avut  posibilitatea  financiara ,mai ales in adolescentza   asa  ca am lasat  natura sa - si urmeze   cursul  neutral  .Si  bineinteles  mai e  si alimentatia  .. coffestudiu ..pe la  23-24  ani  ,.am inceput sa mananc  mai putin haotic  si  in  ceva timp,.pe la  25-26   ani mi-au cam trecut  acneea  si cosurile:))...in fine, fiec.organism e  unic,nu? goodluck

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.