homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vulvita de 5 luni

#1 2010-09-24 13:06:43

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

vulvita de 5 luni

buna  . acum 5 luni am facut o candida am urmat tot felul de tratamente gynozol, gynodaktarin , macmiror. nizoral, stamicin. Am facu examen secretie nu mi-a iesit absolut nimik. rezultat secretie celule epiteliale, rare leucocite , bacili gram pozitivi,absent candida gonococ, trichomonas. Culturi col pe medii nu s-au dezvoltat colonii microbiene.  de 5 luni ma ustura ingrozitor labiile mici nu suport nici apa cand ma spal niciun fel de crema. Acum fac unvaccinul ibc10cu candidina si urmez si un tratament cu ginophylus pt refacerea florei vaginale . de cand fol ginophilusul am inceput sa am si dureri in vagin, dar mai rau ma chinuie usturimea asta a labiilor mici f rar ma mananca. da-ti-mi un sfat cei care au avut asemenea probleme

What doesn't kill me, makes me stronger

#2 2010-09-25 11:05:12

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: vulvita de 5 luni

nu stiu cine ti- a zis sa pui gynophilus ca flora ta vaginala pare a fi ok...oricum, rau nu are cum sa iti faca
constat din ce scrii ca organic nu ai nimic absolut(nici o boala) care sa justifice usturimea de care vorbesti, asa ca ma gindesc sa nu cumva sa vie vorba de o aciditate crescuta....faptul ca nu suporti creme de nici un fel(UNELE CHAIR CALMEAZA BINE) e foarte neobisnuit....

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-25 11:19:08

angeldarkwoman
Sr. member
Inregistrat: 2010-09-24

Re: vulvita de 5 luni

Multumesc pentru raspuns docoressa. Intre timp eu am mai luat antibiotice ca am facut o furunculoza si mereu cand bag degetul  in fundul vaginului se aduca secretie branzoasa. Nu stiu ce sa mai fac cu iritatia asta , ma simt mereu uscata la nivelul vulvei . Aseara am avut un pic de prurit. Ginophylusul nu l-am luat la recomandarea unui medic , dar gandidu-ma ca am facut atatea spalaturi vaginale si am introdus si multe ovule s-a distrus flora. Ma gandeam daca as face un examen de secretie facand si vacc ibc10 cu candidina asta ar putea ascunde candida? Ar trebui sa opresc ginophylusul?

What doesn't kill me, makes me stronger

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.