homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Postinor- posibile efecte adverse?

#1 2008-12-15 00:03:31

notado
Membru
Inregistrat: 2008-12-14

postinor- posibile efecte adverse?

Am folosit pastiluta de a 2-a zi,pe 22 nov a.c,dupa  o saptamana mi-au venit "oaspetii" neinvitati (mentionez ca au venit la 15 zile fata de perioada in care ii avusesem de drept),au venit si cu dureri de san..am zis ca sunt reactii adverse....intre timp am facut si 2 teste de sarcina,ptr siguranta mea psihica si au iesit negative,insa,din nou, dupa alte 5 zile ,am niste scurgeri ciudate,mai inchise la culoare fata de menstra obisnuita,nu le am mereu,insa le am si sa mai adaug ca am si o durere de ovar (cel drept) si de sani si acum vreo 2 zile am avut mare febra.Acum nu stiu cat sunt de indreptatita sa cred ca acea pastila m-a dat peste cap...insa ceva nu e in regula cu mine.Am inceput tratamentul cu doxiciclina,recomandata de o farmacista,pt ca din cauza programuui incarcat la job,deocamdata nu am ajuns la un ginecolog.Sper sa o fac in zilele ce urmeaza..Intrebarea mea..au mai fost cazuri de reactii adverse manifestate prin dereglari pe o perioada asa de lunga a ciclului menstrual,dureri de sani (nici nu suport sa ma atinga prietenul meu) si totodata dureri de ovare?? multumesc..

#2 2008-12-15 10:09:41

andutu
Full member
Inregistrat: 2008-10-05

Re: postinor- posibile efecte adverse?

nu te lua dupa sfatul farmacistei.si eu am facut prostia sa ascult una si mi-a dat in loc de 2pastile la postinor,una si a zis ca isi face efectul si asa si am stat ca proasta atata timp sa vad daca am sau nu bebe.....asta-i 1.
2.eu zic ca sunt niste efecte adverse,pentru ca postinorul contine multi hormoni si sa-l fi dat peste cap.mai bine iti faci timp si te duci la un control gineco.

Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata!

#3 2008-12-15 12:50:48

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

pot aparea dereglari menstruale de la postinor
testul de sarcina insa trebuie facut la 3 saptamini de la contqactul cu risc, ca sa ai baza pe el...si eu nu as fi luat doxicilina pina nu stiam sigur ce si cum ...in caz ca esti gravida, daca iei doxicilina, nici vorba sa poti pastra sarcina, daca ai vrea

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2008-12-15 23:56:59

cristina 123456
New member
Inregistrat: 2008-12-10

Nu intotdeauna isi face efect postinor.Am patit ,am luat postinor la 7 ore de la incident,si am avut surpriza sa nu isi faca efect,am ramas insarcinata.

#5 2008-12-16 15:21:35

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

notado, eu nu am avut menstra timp de 2 luni dupa ce am luat postinor ...si ma dureau sanii infiorator. Eu zic ca e o dereglare.

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Publicitate

loading...

#6 2008-12-16 15:22:38

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Postinorul are marja de eroare de 2%.

Fericita mamica de Aida Maria!

#7 2008-12-17 23:26:50

notado
Membru
Inregistrat: 2008-12-14

fetelor,de 2 zile mi-a venit normal,asa cum era si inainte,adica primele 2 zile,full si sincer nu mai simt durere la ovar...la sani inca mai persista...am sa aman vizita la dr. deocamdata.....si tin sa va urez "Craciun Fericit!"

#8 2010-09-25 22:00:33

nada1987
New member
Inregistrat: 2010-09-23

va rog sa imi raspundeti si mie...de o sapt tot caut raspunsuri la intrebarea mea pe internetul asta si nu gasesc....acum o sapt ,mai exact vinerea trecuta pe 17.09 am facut sex neprotejat (eu fiind in perioada fertila) dar el a terminat afara....pt orice eventualitate am luat postinor la jumatate de ora si apoi exact la 12 ore a doua pastila....a doua zi am facut-o iar dar cu prezervativ....astazi este a noua zi de knd am luat postinorul si ink u am avut nicio sangerare si nici o metsruatie (saptamana aceasta ar fi trebuit sa imi vina)....durerile de burta si de spate precum si sensibilitati ale sanilor au fost la cateva zile dupa postinor...si pana akm totusi nimik....sunt disperata....as vrea s atiu stiu kre sunt sansele sa fiu insarcinata din moment ce am durerile aste in unele momente ale zilei?adica este posibil ca acestea sa fiu simptome de sarcina chiar dak a trecut doar o sapt de la contact?

#9 2010-09-26 09:16:46

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

daca ai luat postinor nu e vb de sarcina. e posibil ca menstruatia sa intarzie din cauza postinorului. acesta o deregleaza.
oricum, simptomele de sarcina nu apar atat de repede

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.