homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cand imi curat limba , instantaneu simnt arsuri pe piele, de ce?

#1 2010-09-26 18:22:55

dario999
Membru
Inregistrat: 2010-09-26

Cand imi curat limba , instantaneu simnt arsuri pe piele, de ce?

Sufar de o eczema de mai bine de 8 ani ...am fost la Cluj (sect. Dermatologie)unde mi sa spus ca valorile IgE sant crescute si ca e greu de descoperit cauza, poate fi o alergie sau o mica infectie in corp..etc..in ultima vreme am descoperit o legatura intre limba incarcata si eczema....in fiecare dimineata am o senzatie ''namoloasa '' in gura asa ca am inceput sa imi curat limba incarcata cu o lingurita de lemn iar de fiecare data cand fac asta...instantaneu incep sa simnt arsuri si mancarimi insuportabile pe piele..nu inteleg care este legatura? m-am gandit ca poate este vorba de candida ..am facut un test pe limba si rezultatele au fost ( Coci gram+ , bacili gram+, FILAMENTE MICELIENE GROASE + , micoza faringiana )  daca acuma imi curat depunerile de pe limba...instantaneu eczema incepe sa ma usture,a arda si sa ma manance teribil.de asemenea..eczema se agraveaza cand beau sucuri naturale de mere..morcov.. bere..vin..apa argiloasa..ceaiuri de orice fel ..etc..dar la sucurile dulci din comert nu am nici o reactie NU INETELEG care e legatura?intre incarcatura de pe limba si eczema?  ce reprezinta FILAMENTE MICELIENE +?? Multumesc din suflet..o zi buna si astept rasp. d-voastra...

#2 2010-09-26 18:30:10

gargarita
Moderator
Inregistrat: 2008-01-27

Re: Cand imi curat limba , instantaneu simnt arsuri pe piele, de ce?

ai cel putin o candidoza bucala pentru care trebuie sa faci tratament. mai mult nu stiu sa-ti spun

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.