|
Nu esti logat.
Gardnerella Vaginalis#1 2010-09-26 18:51:53
Gardnerella VaginalisBuna ziua DR.doctor...am si eu o problema....daca imi puteti da un sfat!......acum o saptamana am fost la un doctor ginecolog pt a-mi recolta secretie vaginala pt testul papa nicolau....iar rezultatul este: Gardnerella vaginalis ...doctorul mia dat tratament de 10 zile antibiotic metronidazol arena 250mg,2 comprimate pe zi si niste ovule cervucid care trebuie administrat cate un ovul seara inainte de dormire....Problema mea este ca de 4 zile iau acest tratament si nu ma simt bine....am dureri mari...de ovare si vagin...am scurgeri sangeroase dimineata cand ma trezesc de la aceste ovule....durerile sunt asemanatoare venirii menstruatiei...ma dor ovarele foarte tare, tot uterul ma doare si vaginul...iar acele scurgeri sangeroase ma inspaimanta....nu ma mai pot duce la acel doctor pt ca am plecat din romania cu cateva zile dupa ce am inceput tratamentul...dar la inceperea tratamentului adica primele 2 zile nu am avut nimic...dar acum e groaznic....un sfat va rog dr.doctor. Offline #2 2010-09-26 19:24:30
Re: Gardnerella Vaginalis
nu cred ca de la tratament ai problemele astea, eu as cauta alta cauza Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-26 19:29:10
Re: Gardnerella VaginalisDupa dumneavoastra care ar fi alte cauze....ca nu am avut niciodata probleme...nu am luat anticonceptionale niciodata...luna aceasta mi-a venit mentruatia de 2 ori pt ca am luat o pastila d a 2 zi....iar acum iara am sangerari...ca si cum mi-a venit menstruatia....nush ce sa ma fac Offline #4 2010-09-26 19:44:50
Re: Gardnerella Vaginalissa opesc tratamentul?inca ceva....nu am avut avorturi niciodata...nu am ramas insarcinata niciodata...tot timpul m-am ferit...nush care ar ` putea fi cauza...singura problema e Gardnerella vaginalis...in rest nu am avut niciodata probleme pe baza ginecologica.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|