homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu mai stiu ce mi se intampla...

#1 2010-09-25 12:17:06

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

nu mai stiu ce mi se intampla...

buna...imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...de ceva timp ,mai exact 4 luni de zile, menstruatia mea este diferita din punct de vedere cantitativ si ca si culoaree mai maronie si cu u fluxul scazut.Am mers la ginecolog si am aflat ca aveam menstruatie anovulatorie si lipsa de progesteron...mi-a recomandat sa iau arefam timp de 10 zile incepand cu ziua a 16-a..zis si facut.Acum pe 23 mi-a venit menstruatia,chiar ma bucurasem,credeam ca era normala,dar deja icep sa ma ingrijorez din cauza faptului ca aseara nu mi-a curs deloc...e motiv de ingrijorare sau inca trebuie sa mai astept si luna viitoare va fi normal?Imi doresc sa-mi rapunda si mie cineva,multumesc mult de tot.

#2 2010-09-25 14:27:15

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

Re: nu mai stiu ce mi se intampla...

analize hormonale ti-ai facut ? indicat ar fi sa mergi si la un dr. endocrinolog, care sa-ti recomande ce analize hormonale sa faci( acestea se fac in anumite zile ale CM) doar atunci poti fi sigura daca ai lipsa de progesteron si sa primeste tratamentul adecvat . goodluck

.

#3 2010-09-26 18:46:19

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

corynushb a scris:

buna...imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie...de ceva timp ,mai exact 4 luni de zile, menstruatia mea este diferita din punct de vedere cantitativ si ca si culoaree mai maronie si cu u fluxul scazut.Am mers la ginecolog si am aflat ca aveam menstruatie anovulatorie si lipsa de progesteron...mi-a recomandat sa iau arefam timp de 10 zile incepand cu ziua a 16-a..zis si facut.Acum pe 23 mi-a venit menstruatia,chiar ma bucurasem,credeam ca era normala,dar deja icep sa ma ingrijorez din cauza faptului ca aseara nu mi-a curs deloc...e motiv de ingrijorare sau inca trebuie sa mai astept si luna viitoare va fi normal?Imi doresc sa-mi rapunda si mie cineva,multumesc mult de tot.

eu nu vad nici un motiv de ingrijorare

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2010-09-26 19:50:05

corynushb
New member
Inregistrat: 2010-08-29

multumesc pentru raspunsuri....dar nu mi se pare normal ca o menstruatie sa dureze o zi jumate...cand menstruatia mea avea o durata de 3 zile fix...dar poate  va fi bine luna viitoare..merci inca o data

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.