homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Marvelon 28 de 7luni

#1 2007-10-11 17:20:08

mihaela89
Full member
De la: Galati
Inregistrat: 2006-11-14

marvelon 28 de 7luni

Buna,fetelor!Ce mai faceti?Nu am mai intrat de mult timp pe forum..imi era si dor de acum:p..sa va povestesc:i-au d aproape 7 luni marvelon28 si numai am pofta aceia de a face dragoste cu prietenul..l-am refuzat d o gramda de ori din lipsa chefului si cred eu ca s-a umplut paharul..as vrea sa le schimb,insa mi-e frik sa nu am alte efecte secundare..de la marvelon nu am avut inafara d lipsa chefului si k nu am mai pus pe mine deloc,adica nu m am mai ingrasat deloc..imi spuneti si mie ce ar trebui sa fac?

''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde)

#2 2007-10-11 17:40:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: marvelon 28 de 7luni

sa iti folosesti creierul....scaderea de libidou datorata contraceptivelor poate fi contracarata din cap...de cind ne-am desprins in sus pe lantul trofic din regnul animal instinctul sexual la om a devenit mai mult decit un instinct...si asta cu contributia majora a creierului

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2007-10-11 17:43:02

mihaela89
Full member

Foarte frumos spus,doctoressa!deci sa nu le intrerup?!va multumesc k mi ai ti raspuns!

''Fatza mea in ochii tai,iar a ta in ai mei apare,iar inimile in chipuri isi au odihna.Orice moare nu are aceasi putere k dragostea noastra devenita una..Iubirile noastre sunt atat d semanatoare,inkt nici una nu poate fi mai mare si nici una nu poate muri.''(Tristan si Isolde)

#4 2007-10-11 17:44:30

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

nu le intrerupe....ajuta-te din cap, foloseste-ti imaginatia

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2007-10-11 17:49:40

mihaela89
Full member

asa am sa fac:d..multumesc inca odata!o seara buna!

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.