|
Nu esti logat.
Risc sau e Ok?#1 2010-09-26 11:17:17
Risc sau e Ok?Buna,as avea o nelamurire si daca va rog as vrea sa imi spuneti si parerile voastre..Iau de circa 4 luni anti-bebe...aceasta e a 4a luna`..In luna aceasta am luat medicamentele corespunzator ..la ora 22:00..in data de (18.09.2010)(sambata) am avut contact sexual neprotejat..si fiind plecata de acasa am luat pastila doar la ora 3:00 dimineata..Ziua urmatoare (duminica) am luat pastila la ora obisnuita (22:00) si lunea am avut din nou 2 contacte neprotejate...Mentionez ca in aceste zile..si dupa..am avut o pofta mai ridicata la mancare...Vineri ( 24.09.2010) am terminat folia si de sambata (ieri) sunt in pauza..Aseara am avut din nou contact sexual neprotejat ..-( Vreau sa va spun ca in niciunul dintre contacte pr meu ,,nu a lasat in mine" )-Azi la ora 22:00 e a 2 a zi de pauza..ar trebuii sa-mi vina . sunt foarte nelinistita ...S-a intamplat ceva? Din ce cauza am pofta asta de mancare ridicata..? sa fie adevarat ce mi-a spus matusa..sau ..nu?..Va rog sa ma ajutati.!!! Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #2 2010-09-26 11:33:05
Re: Risc sau e Ok?Daca ai luat la ora 3, au fost mai putin de 12 ore. Deci e ok. Semnele de sarcina nu apar asa repede, iar ciclul s-ar putea sa-ti intarzie de la stres. Plus ca e abia a2a zi, ai rabdare o sa vina el. Daca ai luat celelalte pastile corect si zici ca nici nu a ejaculat in interior, eu zic ca n-ai de ce sa-ti faci griji. Offline #3 2010-09-26 11:45:44
Re: Risc sau e Ok?multumesc..pe mine ma ingrijoreaza pofta asta de mancare ..! De ejaculat in interior nu a facut-o in nici-unul dintre contacte.! si am luat pastilutele corect..poate cu mici intarzaieri de o ora..! cel mai mult am intarzaiat cu pasiluta din 18.09.2010..! sper ca totul sa fie oke! Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #4 2010-09-26 14:49:51
Re: Risc sau e Ok?ioana, eu zic sa stai linistita. menstra poate sa apara in oricare din cele 7 zile de pauza Iubesc si sunt iubita Offline #5 2010-09-26 18:32:27
Re: Risc sau e Ok?mi-am amintit ca in ..luna asta am fost racita si am luat tranchisan (un medicament pentru gat, ( comprimate pentru supt)".!-si mi-a spus farmacista ca,contine si antibiotic..! asta a fost in 7.09.2010.sau..8.09.2010).! am luat doar 3 zile tranchisan apoi am continuat cu paracetamol si biseptol care stiu ca nu sunt antibiotice si nu scad efectul anti-bebelui.!..in timpul asta am luat si anticonceptionalele..normal la ora 22:00..! apoi am luat 7 zile pastilele corespunzator. (o saptamana)! iar vinerea in 17.09.2010..eram pe punctul de a face dragoste cu pr meu..dar nu s-a savarsit actul decat ziua urmatoare !..in 18.09.2010..! e vreo problema? din cauza antibioticului ..a scazut eficacitatea ..anticonceptionalelor?..Doar acum mi-am amintit ca ..am fost racita...sunt ingrozita ca ar putea fi ceva... Va rog sa imi raspundetii !!!!!!!! Ultima oara a fost editat de Ioana17 (2010-09-26 18:33:26) Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-26 19:02:40
Re: Risc sau e Ok?Ioana, stai linistita, ce ai luat tu nu interactioneaza cu anticonceptionalele .. si nici faptul ca ai intarziat cu cateva ore nu pune probleme - heart_breaker a punctat foarte bine. Plus ca simptomele unei sarcini nu apar asa repede. Si eu mai am perioade - cateva zile sau chiar saptamani, uneori, cand imi vine sa mananc tot ce apuc. Si mai poate sa fie si autosugestia aici .. Ai rabdare, menstra poate sa iti vina in oricare din cele 7 zile de pauza. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #7 2010-09-26 21:04:35
Re: Risc sau e Ok?multumesc tuturor fetelor care mi`au raspuns`!. intotdeauna cand am apelat ..la acest site mi-ati raspuns si ati avut dreptate.! va multumesc inca o data ..si astept sa-mi vina menstra...Cred k stiti ce mult inseamna sa..te linisteasca cineva care stie cat de cat despre ce vb..cand ai in minte doar lucruri sumbre..! Sa aveti grija de voi.! Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #8 2010-09-26 22:17:17
Re: Risc sau e Ok?Si tu Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #9 2010-09-27 14:26:33
Re: Risc sau e Ok?Inca o zi in care nu si-a facut aparitia ... ! mi-e tot mai frica..! nu am absolut nici un simptom..decat o secretie alba.. Ultima oara a fost editat de Ioana17 (2010-09-27 14:29:41) Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #10 2010-09-27 14:41:23
Re: Risc sau e Ok?menstruatia poate sa apara in oricare din cele 7 zile de pauza Offline #11 2010-09-27 19:46:49
Re: Risc sau e Ok?Sunt din nou pe aici`.! Kdeea am observat ca esti online,poate o sa intrii din intamplare si imi vezi mesajul..Astazi am avut o secretie alba abundenta..Am observat la scoala..de obicei o am dar e in cantitati mici..azi a fost mai ,,prezenta" ! ..si ..de vreo jumate de ora..am nijte dureri abdominale..gen:crampe.. sper sa se apropie..momentu asteptat de mine....multumesc. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #12 2010-09-27 20:14:13
Re: Risc sau e Ok?Scuze, acum am vazut mailul Eu zic sa stai linistita, pe bune, in mod normal si teoretic chiar nu ai cum sa fi ramas insarcinata. Cum am mai spus si s-a mai spus, menstra poate veni oricand in cele 7 zile de pauza. Acum oricum nu ai ce sa faci mai mult decat sa incerci sa stai linistita si sa astepti menstra - incearca sa-ti iei gandul de la chestia asta ca iti induci doar tot felul de stari .. Daca deja simti crampe trebuie sa vina. Probleme iti faci daca nu iti vine in perioada de pauza Inca esti ok, trebuie doar sa ai putina rabdare si sa nu te mai tot gandesti ca ai ramas insarcinata pentru ca teoretic nu ai motive. Bafta Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #13 2010-09-27 20:19:36
Re: Risc sau e Ok?Oke!.Sunt foarte paranoica.! Sper ca nu te-am deranjat..Si iti multumesc mult pentru tot ai putea spune ceva de aparitia acelei secretii? apropo..Eu iau de 4 luni anti-bebe Yasmine ..si vreau sa le schimb de luna asta..am de gand sa merg la un planning ..sa ma consult..Ar fi vreo problema..daca as face schimbarea asta`? :-? Inca nu stiu cu ce fel sa le schimb.. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #14 2010-09-27 20:24:27
Re: Risc sau e Ok?Poate premerge aparitia menstrei sau, in caz ca observi ca are miros si / sau consistenta mai ciudate, atunci ar putea fi ceva de natura infectioasa ( candidoza, de exemplu ) si ar fi bine sa mergi la medic. Dar nu e obligatoriu sa fie asta, fii atenta cum se mai manifesta zilele viitoare. Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #15 2010-09-27 20:33:39
Re: Risc sau e Ok?Asa o sa fac.. Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline #16 2010-09-28 20:45:38
Re: Risc sau e Ok?Hehe`...buna fetelor ! mi-a venit ..inca o data ati avut dreptate!..>< grija de voi`.! multumesc:* Cea mai calda amagire are cel mai rece sfarsit ! > Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|