|
Nu esti logat.
Help me..#1 2007-10-10 21:58:34
help me..tocmai mi a spus prietenul meu ca i au aparut niste pete albe pe penis si e iritat...zilele trecute mi a spus ca e usor iritat dar credeam ca nu e nimic...azi mi a spus ca i au aparut si pete albe..nu l ustura la urinare,doar ca are petele si e iritat...e posibil sa mi fi dat si mie?duminica am avut contact neprotejat pt a iau antibb...daca e ce ma gandesc eu a fi ca e...de la mn nu a luat ca am doar o luna si un pic de cand am fost la gine si nu am nimic vaginal,antibiotice nu am luat...spuneti mi si mie ce sa ii iau ca la doctor nu merge ca e foarte incapatinat si abia l am convins ca trebuie sa i dao o pasila ceva...nush...va rog ajutati ma cu un sfat ceva...daca am luat si eu..si cred ca da...ce sa iau si eu???pls help me :( În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #2 2007-10-10 22:06:55
Re: help me..cred ca e candida dar nu poti avea certitudine pe un forum. trebuie sa il vada cineva...ori pe tine. mami de minuni Offline #3 2007-10-10 22:08:08
Re: help me..macar te poti duce tu.Noi nu stim ce ai,sau dc ai Mamica de 2 pui scumpi Offline #4 2007-10-10 22:12:14
Re: help me..Hello!am si eu o problema....am luat ceva antibiotice si dupa aceea am avut ceva scurgeri mai ciudate si mancarimi ingrozitoare.Am crezut ca e candida dar m-am dus si la medic ca sa-mi confirme.Mi-a facut ceva analize pe baza secretiei si s-a dovedit ca nu e candida ci un inflamator.Am luat tratament, mi-a trecut dar dupa ce am facut dragoste fara prezervativ si dupa ceva timp mi-au reaparut ceva simptome.Credeti ca ar trebui sa ia si el ceva?daca da ce? specific ca si el a fost iritat la un momedat si a ajuns la medic dupa ce i-a trecut si a zis ca nu poate sa-i dea nimic If I can't do it, it can't be done! Offline #5 2007-10-11 11:01:49
Re: help me..nu e obligatoriu, alexia....un examen de secretie poate insa elucida diagnosticul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-10-11 20:31:43
Re: help me..
spuneti mi va rog totusi ce sa i dau stiam ca sunt niste pastile si un unguient cu care l as putea rezolva...eu am o luna si un pic de cand am fost la gine si nu aveam nimic vaginal...ma voi duce dar pana atunci ce sa i dau...stiam ca flocovim e bun si un unguient dar nu i mai retin numele...tot pe forum am citit..oare pot sa i dau?? În fiecare om sunt doi oameni: unul e treaz în întuneric, celălalt doarme în lumină. What will it take for us to realize, The more we provoke, winter will come twice... Offline #7 2007-10-11 20:39:44
Re: help me..clotrimazol...dar pana nu ai certitudinea ca e candida mai bine nu se da. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|