|
Nu esti logat.
Yasmin#1 2010-09-06 08:42:13
yasminam si eu nevoie de sfaturile voastre!iau yasmin de 2 ani si pt ca am nodul la san pe baza hormonala am fost bucuroasa ca m am simtit super bine!dar de ceva timp am stari de voma,greata,ameteli, dureri de cap,ma simt fara putere!sa fie de la pastile?ce treebuie sa fac?sa le intrerup ?cat timp?mai am o sapt sa termin tableta!multumesc Offline #2 2010-09-08 14:19:37
Re: yasminte sfatuies sa mergi la medicul tau de planning si sa discuti despre asta. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-29 13:47:29
Re: yasminajutooor!de 3 ani iau yasmin!vineri dupa menstruatie am inceput normal blisterul si aseara marti am uitat sa le iau!am avut contact neprotejat duminica si luni!de dimineata am luat PASTILA LA 7,dar intrebarea e ce sa fac,o sa fie vreo pb?multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|