|
Nu esti logat.
Nu stiu ce sa fac!Help!#1 2010-09-24 02:06:58
Nu stiu ce sa fac!Help!Buna seara!Sunt intr o mare dilema ...in seara aceasta am intretinut relatii sexuale neprotejate cu partenerul meu stabil.Am foloit sa spunem asa metoda coit intrerup...dar eu m am ridicat prea tarziu...partenerul meu spune ca nu am de ce sa mi fac vreo problema pt ca a iesit la timp..dar eu ma gandeam la lichidul care este posibil sa curga inainte de a ejacula.Mi e in data de 24,adica maine trebuie sa imi vina menstruatia (28 de zile).M am gandit ca dimineata la prima ora sa i au un escapelle ...ce parere aveti imi va afecta menstruatia..am de ce sa mi fac probleme.Va rog sa mi ad ti cat mai repede un raspuns Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #2 2010-09-24 08:50:03
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!din ce spui tu nu esti in perioada fertila, deci asta reduce sansele unei sarcini, dar metoda calendarului nu e sigura. Chiar daca ai un ciclu regulat, sanse exista.. Escapelle sau postinor, s-ar putea sa-ti deregleze menstruatia pentru vreo luna-doua Offline #3 2010-09-24 09:04:05
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!
Daca ai uc cilu regulat de 28 de zile (tinut dupa un calendar strict pe ultimele 6 luni cel putin) nu ai de ce sa iti faci probleme. Cu siguranta erai in perioada nefertila, deci nu e cazul sa apelezi la contraceptia de urgenta. Daca ai un ciclu neregulat, sau nu ai un calendar strict, problema nu mai e atat de simpla. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2010-09-25 09:55:52
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Draga PuffyGirl, am crezut si eu ca merge metoda asta si am mai crezut ca sunt in perioada infertila...uite ca am crezut prost , am ramas insarcinata si a trebuit sa trec printr -o experienta pe care nu ti-o doresc : avortul. Asa ca fa bine si cumpara-ti prezervative , sau mergi la medic pentru orice metoda contraceptiva. Nici o placere nu merita un asemenea risc,pentru ca apoi te va distruge si moral si spiritual si intr o masura si fizic daca vei ramane gravida!! Cocorosie! Offline #5 2010-09-27 09:14:01
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Da am sa fac asa.Am luat vineri pastila aceea si trebuia tot vineri sa mi vina menstruatia ...caci atunci se implineau 28dezile,dar nu mi a venit.Crede ti ca ar trebui sa mi fac griji.Mi s-au "marit"sanii si ma dor,exact cum mi se intampla inainte de fiecare menstruatie.Ar trebui sa fac ceva?Multumesc!O zi frumoasa multa sanatate! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-27 09:15:54
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!cel mai probabil iti intarzie din cauza postinorului. acesta are acest efect, de a deregla menstruatia. Offline #7 2010-09-27 09:36:42
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Da si cand ar trbeui sa mi fac griji daca nu va veni.Dupa ce mi vine de atunci trbeuie sa calculez din nou 28 de zile? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #8 2010-09-27 14:54:20
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!eu ce anume nu inteleg: daca va faceti griji pt lichidul preejaculator, atunci de ce mai folositi aceasta metoda? sunteti constiente de riscuri dar tot o faceti Offline #9 2010-09-27 16:57:29
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Va rog sa mi da ti si mie un raspuns mai serios..mi a aparut si o secretie normala...ceea ce tin sa cred ca menstruatia nu va aparea...ce e de facut? Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #10 2010-09-27 17:02:50
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!pai nu ai ce sa faci acum decat sa astepti Offline #11 2010-09-27 17:04:49
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Din cate am inteles, ai luat pastila de a doua zi. Acuma nu-ti ramane altceva decat sa astepti menstra si sa te rogi ca va veni... Si poate data viitoare aveti mai multa grija. Offline #12 2010-09-27 18:39:28
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Va multumesc pt mesajul vostru....multa sanatate! Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #13 2010-09-29 09:05:28
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!Am devenit ffff stresata azi este ultima zi cand tra sa mi vina menstra daca nu maine dimi trebuie sa mi fac un test....intrebare esteȘ posibil sa nu si fi facut pastila efectul daca cumva eu...intradevar "m am ridicat prea tarziu".Stiu ca pastila deregleaza organismul,dar ma sperie tot...am devenit fff stresata su nu mai ma pot concentra pe nimic,nici la condus la nimic.pastila am luat o vinerea dimineata cand in ziua aceea trebuia sa mi vina menstra. Ultima oara a fost editat de PuffyGirl (2010-09-29 09:06:36) Ceea ce nu sti,nu te doare!-Ceea ce afli mai tarziu,te va durea mai tare! Offline #14 2010-09-29 16:16:38
Re: Nu stiu ce sa fac!Help!eu zic sa stai linistita.avand in vedere ca urma sa iti vina menstruatia + ca ai luat postinor.. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|