homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii in strainatate

#1 2008-03-10 12:04:07

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

parintii in strainatate

as avea nevoie de putin ajutor de la cele/cei care aveti parinti in strainatate, si anume sa-mi raspundeti la niste intrebari. este cineva in aceasta situatie?

Cu zambetul pe buze...

#2 2008-03-10 12:36:18

allle
Full member
De la: sibiu
Inregistrat: 2006-08-25

Re: parintii in strainatate

eu am avut parintii in italia 7 ani, mama inca mai este acolo iar tata a veanit luna trecuta acasa

bebeAmira Ioana rugaciune Doamne ajuta-ne sa crestem mari

#3 2008-03-10 12:40:52

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

si ai vrea sa imi raspunzi la niste intrebari? daca doresti da-mi add pe mess ca sa nu vb pe forum.

Ultima oara a fost editat de corii (2008-03-10 12:51:04)

Cu zambetul pe buze...

#4 2010-09-29 14:29:59

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

cred ca problemele mele se incadreaza la topicul asta.
Ai mei sunt plecat de 3 ani in afara, cam de cand au plecat ei am inceput si relatia cu al meu...asta ca fapt divers. Ideea e ca am ajuns la o varsta la care am inceput sa imi pun niste semne de intrebare in legatura cu viata mea, cu prezentul, cu viitorul etc. Ideea e ca SIMT ca nu am nimic.
Situatia se prezinta asa: Ai mei au locuit in aceeasi casa cu bunicii (parintii tatalui meu) de cand s-au casatorit. Bunicii au murit amandoi, ai meu au plecat in strainatate, tata mai are o sora care mai vine in vizita dar OFICIAL noi locuim in casa respectiva. Problema e ca ai mei de fiecare data cand vin acasa au aerul ca ei ar locui aici (de genul de ce sta draperia asta asa, de ce ai mutat dulapul nu stiu unde etc). Si pe mine ma deranjeaza foarte mult pentru ca as putea sa locuiesc in alta parte deci le fac LOR o favoare ca stau aici. Atata timp cat noi locuim in aceasta casa, noi ne ocupam de ea, noi platim ce e de platit, noi o mentinem curata (si nu e asa usor pentru ca e o casa foarte mare plus terenul din jurul ei care de asemenea e imens) si asta timp de 11 luni/an nu mi se pare corect ca ei sa vina sa imi impuna reguli. As vrea sa pot spune "E casa MEA fac ce vreau".
Credeti ca exagerez? Nu stiu exact de ce ma macina atat de mult problema asta ... dar cert e ca de 2 ori/an cand vin ei eu trebuie sa imi modific toate tabieturile si sa ii vad pe ei cum fac pe sefii.

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#5 2010-09-29 15:10:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Emilya, ai incercat sa vorbesti cu mama ta despre asta? Sa ii spui ca simti ca nu ai nimic, si ca vrei sa te muti la casa ta, sau macar sa te faca ei sa te simti in casa lor ca in casa ta. Daca esti singura la parinti si ei s-au stablilit in strainatate atunci normal mi se pare sa iti lase tie casa, sa ti-o treaca ep numele tau, ca sa poti si tu sa iti incepi viata. Daca nu vor sa faca asta (cea ce s-ar putea sa nu vrea, fiecare cu ale lui) atunci daca iti permiti  incearca sa te muti in alta parte, sa iti faci tu casa ta.

Asta evident daca te deranjeaza asa de mult modul in care se comporta ei.

Publicitate

loading...

#6 2010-09-29 15:39:58

Emilya
Platinum member
Site

casa nu e a lor ca sa o treaca pe numele meu pentru ca nu au dezbatut mostenirea desi au trecut 4 ani de cand au murit bunicii. deci aici are drepturi si matusha-mea si taica-miu, cu alte cuvinte e kkt amestecat.
I-am zis pill insa raspunsul ei a fost ca nici ei nu au nimic, ce as putea sa am eu la varsta asta? ei sunt stabiliti acolo si urmeaza sa stea acolo pentru mai multi ani, doar ca vin acasa de 2 ori/an. In general nu-mi place sa vina cineva sa imi impuna reguli si sa imi dea viata peste cap. Cu atat mai mult ca ei cand vin se comporta de parca as avea 14 ani mad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#7 2010-09-29 16:27:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Eeei,  atunci daca vin doar de 2 ori pe an, nah, lasa ca nu e chiar asa de mult. Eu ce sa zic ca au venit ai mei in vizita la mine, si s-a apucat mama sa imi reorganizeze bucataria lol Dupa ce a plecat o luna nu mai gaseeam nimic. Eu mai ma orientam ca aranjaze similar cu  cume ra acasa, dar prietenul era pierdut lol Nah, nu i-am zis nimic, a plecat, am rearanjat.

Dar acums erios, daca chiar te deranjeaza asa de mult, si simti ca nu ai nimic, gandeste-te ca stand la ei economisesti niste bani, pe care o sa ii poti investi intr-o viitoare casa. Mai bine decat sa platesti chirie la niste straini.

#8 2010-09-29 16:29:28

Emilya
Platinum member
Site

nu e vorba ca mi-e de un act sau ceva e vorba de atitudinea pe care o au ei, atitudinea de "noi luam toate deciziile, tu n-ai nici un cuvant de spus"

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.