|
Nu esti logat.
Parintii in strainatate#2 2008-03-10 12:36:18
Re: parintii in strainatateeu am avut parintii in italia 7 ani, mama inca mai este acolo iar tata a veanit luna trecuta acasa Amira Ioana Doamne ajuta-ne sa crestem mari Offline #4 2010-09-29 14:29:59Re: parintii in strainatatecred ca problemele mele se incadreaza la topicul asta. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #5 2010-09-29 15:10:52Re: parintii in strainatateEmilya, ai incercat sa vorbesti cu mama ta despre asta? Sa ii spui ca simti ca nu ai nimic, si ca vrei sa te muti la casa ta, sau macar sa te faca ei sa te simti in casa lor ca in casa ta. Daca esti singura la parinti si ei s-au stablilit in strainatate atunci normal mi se pare sa iti lase tie casa, sa ti-o treaca ep numele tau, ca sa poti si tu sa iti incepi viata. Daca nu vor sa faca asta (cea ce s-ar putea sa nu vrea, fiecare cu ale lui) atunci daca iti permiti incearca sa te muti in alta parte, sa iti faci tu casa ta. Offline Publicitateloading...
#6 2010-09-29 15:39:58Re: parintii in strainatatecasa nu e a lor ca sa o treaca pe numele meu pentru ca nu au dezbatut mostenirea desi au trecut 4 ani de cand au murit bunicii. deci aici are drepturi si matusha-mea si taica-miu, cu alte cuvinte e kkt amestecat. Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #7 2010-09-29 16:27:39Re: parintii in strainatateEeei, atunci daca vin doar de 2 ori pe an, nah, lasa ca nu e chiar asa de mult. Eu ce sa zic ca au venit ai mei in vizita la mine, si s-a apucat mama sa imi reorganizeze bucataria Dupa ce a plecat o luna nu mai gaseeam nimic. Eu mai ma orientam ca aranjaze similar cu cume ra acasa, dar prietenul era pierdut Nah, nu i-am zis nimic, a plecat, am rearanjat. Offline #8 2010-09-29 16:29:28Re: parintii in strainatatenu e vorba ca mi-e de un act sau ceva e vorba de atitudinea pe care o au ei, atitudinea de "noi luam toate deciziile, tu n-ai nici un cuvant de spus" Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|