homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Distanta...

#1 2010-09-28 22:27:57

gabrielapit
New member
Inregistrat: 2010-05-09

distanta...

buna fetelor... cred ca de mult nu am mai plans si nu m-am mai simtit atat de suparata.... eu acum am terminat clasa a 12a si acum sunt in primul an de fac... eu sunt din pitesti si am o relatie de  4 ani(fara 3 luni) ..joi ma mut la buc(eu sunt pitesti) si sunt terminata nu cred ca o sa rezist fara el mai ales cand vad ca aproape nici o relatie nu dureaza asa:((( eu vinerea vin acasa dar totusi nu mai e ca aici:( sunt la medicina sunt 6 ani...o eternitate mi-am dorit atat de mult sa intru la medicina si acum regret enorm ca am dat acolo:( voi credeti ca o sa reziste?grater

#2 2010-09-28 23:55:31

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

Re: distanta...

daca chiar va iubiti, rezista smile

noi suntem din bacau. eu studenta la buc, el la iasi. si aveam 3 luni cand a inceput facultatea (dar mai fuseseram impreuna 5..intr-a 111). anyway, ne iubim foarte mult si am rezistat pentru ca am vrut sa rezistam. daca nu ne pasa, se ducea totul de mult. urma sa se mute in anul 2 la bucuresti, dar formalitatile necesare erau prea riscante si am decis sa se mute la master. adica anul viitor smile si al meu a plecat de azi dim in iasi..e greu dar ne iubim si ne ajuta Dumnezeu sa ne fie bine.

tu ai zis ca te duci vinerea acasa. eu veneam la 2 saptamani. am plans si noi in primul an de ziceai ca nu ne mai vedea niciodata, dar cu timpul te impaci cu ideea si te obisnuiesti.

#3 2010-09-29 10:18:05

addicted
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-12

Daca e dragoste distanta e egala cu 0. Si eu am avut(la inceput) o relatie la distanta, el la Cluj ,eu la Iasi si ne vedem o data pe luna .. si-am rezistat asa 1 an, da 1 an iar anul asta in dec.facem 4 ani si de 3 stam impreuna.  A fost greu, foarte greu, am plans mult dar usor usor te obisnuiesti cu ideea si-ti revii si mergi mai departe.
Deci daca va iubiti, rezistati ..

Ultima oara a fost editat de addicted (2010-09-29 10:19:09)

You can’t live a positive life with a negative mind.

#4 2010-09-29 10:29:09

yoyolina
Moderator
Inregistrat: 2007-09-04

deealexx a scris:

daca chiar va iubiti, rezista smile

Si cu asta a cam spus tot smile si noi suntem in orase diferite (150 km, dar tot e ceva) si ne vedem cam o data la 2 saptamani. Anul trecut am rezistat eroic amandoi smile Au fost multe certuri si tot atatea impacari... era sa ne si despartim, dar nu am facut-o. Sa nu crezi ca totul va fi lapte si miere, veti avea o perioada grea la inceput, dar daca reusiti sa treceti peste ea, va fi ok. Bafta puss

daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame.

#5 2010-09-29 10:42:37

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

hei intre pitesti si bucuresti nu sunt asa multi km si mai e si autostrada! imediat ajungeti unul la altul! smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#6 2010-09-29 11:07:00

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Cum sa spui ca regreti ca ai intrat la medicina? neutral cu atat mai mult cu cat spui ca ti-ai dorit foarte mult...
La varsta asta cel mai mult ar trebui sa te preocupe viitorul tau, pe el il poti avea astazi si maine nu, dar facultatea e pt toata viata.

In rest, sunt de acord cu fetele...  daca chiar va iubiti, o sa mearga. In plus, ai spus ca o sa va vedeti in weekend-uri, ceea ce e foarte ok. Stai linistita, o sa vezi ca o sa te obisnuiesti... iar daca e sa nu mearga, inseamna ca nu erati unul pt celalalt.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#7 2010-09-29 11:24:32

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

nu ai de ce sa regreti ca ai dat la facultatea pe care ti-ai dorit sa o urmezi pe viitor.si eu sunt de parere cu fetele , ca daca dragoste exista, exista si o mare posibilitate sa ramaneti impreuna. plus, ca atunci cand o sa va vedeti o sa fie si mai mare dragostea, nu o sa stati sa va certati, ca cei care sunt mai apropiati si se vad toata ziua. plus ca exista telefoane, mess sa vorbiti.

#8 2010-09-29 11:57:21

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

in primul rand nu ai de ce sa regreti ca ai intrat la medicina mai ales ca ti-ai dorit foarte mult,ar trebui sa fii mandra de realizarea ta,cat despre relatie rezista ti-o spun din experienta si eu cu iubi meu am avut o relatie la distanta timp de 3 ani si inca mai suntem impreuna,el era la bucuresti cu facultatea eu la 80 de km de el,la inceput e mai greu pana te obisnuiesti,dar daca zici ca o sa va vedeti la saptamana e f bine asa am facut si noi,trebuie sa aveti incredere unul in celalalt,e cel mai important,succes la facultate.

#9 2010-09-29 12:06:47

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

gabriela, eu aveam 5 luni cu al meu cand a plecat la facultate. 2 ani ne-am vazut o data la 2, chiar 3 sapt si-n vacante. maine plec si eu la facultate in acelasi oras cu el, deci avem 2 ani si 5 luni frumoase pt ca am avut grija sa fie totul bine, pt ca ne-am dorit enorm sa scapam de acasa si sa fim doar noi 2 intr-un alt oras. iar de maine, acest vis se va indeplini smile

daca aveti incredere unul in celalalt, daca reusiti sa nu fiti orgoliosi, daca exista comunicare si intelegere, totul va fi bine. bafta! smile

bebe V., soarele si luna

#10 2010-09-29 23:06:09

gabrielapit
New member
Inregistrat: 2010-05-09

sper sa fie asa, mai ales acum cand am atatea probleme si de sanatate si de toate sper sa il am alaturi sad de craciun facem 4 ani

#11 2010-09-30 00:59:49

deealexx
Hero member
De la: Hu
Inregistrat: 2009-07-30
Site

asa o sa fie >big_smile< stai linistita

#12 2010-09-30 10:42:41

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

cum ti-au zis si fetele daca vrei se poate. si eu am fost la fel in primul lui an de fac. si ne vedeam numai in wk. si apoi s-a hot sa plece peste vara, si inca o vara si vara asta am plecat eu din tara. si inca suntem impreuna si ne iubim din ce in ce mai mult. tot ce trebuie e sa vrei si sa ai incredere in el si el in tine. sa nu te gandesti niciodata daca e cu alta. crede'ma ajuta f mult. eu merg pe principiul ce nu stiu nu ma afecteaza. stii vb aia: hotul neprins negustor cinstit asa ca lasa-te puratata de val si ai grija de fac ta sa iesi un medic bun ca poate s-or mari salariile pana iesi u doc lol

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#13 2010-09-30 12:05:21

Soulshard
Banat
Inregistrat: 2010-03-22
Site

pentru mine distanta nu e un impediment pentru casunt in stare de orice pentru fata mea. mai ales acum ca planuiesc sa'mi iau zboru de acasa de juma de an. daca vreti se poate. stiu cum e.

Imperfect man in a perfect world. Why do i even exist?
Cand pun ochiul in luneta curat tot de pe planeta.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.