homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Endoscopie

#1 2010-09-29 23:08:23

gabrielapit
New member
Inregistrat: 2010-05-09

endoscopie

am facut astazi o endoscopie iar doctorul mi a spus k am reflux gastro-esofagian si a mai spus ceva de o ulceratie de aprox 15 mm la esofag... a spus si pe la stomac cam tot ceva de genul acesta ...intrebarea mea este daca voi ati mai fost diagnosticate cu aceasta boala si cum a evoluat pe parcurs..

#2 2010-09-30 15:08:35

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: endoscopie

uite ce zic eu: daca tot ne intrebi daca a mai avut cineva aceeasi boala, poate zici si care e aia
pe de alta parte, medicul tau stie cel mai bine sa iti zica ce si cum cu evolutia, cu sau fara tratament

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2010-09-30 15:52:08

anca90
Platinum member
Inregistrat: 2008-07-16

eu inteleg ca se refera la ulceratie.
raspunsul de mai sus mi se pare inutil si neprietenos: "nu mai intreba pe forum, du-te la doctorul tau". asta in conditiile in care foarte multi doctori nu au timp si chef sa raspunda pacientilor, iar de pe forumuri poti afla ft multe de la cei care au avut experiente asemanatoare.

Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-09-30 15:59:53)

#4 2010-09-30 16:44:31

mikado
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-01-29

si ce tratament ai primit? tratamentul primit de la medic + un regim alimentar (evitarea alimentelor ce agraveaza simptomele gen condimente, alimente bogate in grasimi, ciocolata, bauturi ce contin cafeina sau alcool) te vor ajuta . Trebuie sa renunti la fumat,  mese frecvente cu cantitati mici de alimente  goodluck

.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.