|
Nu esti logat.
Endoscopie#1 2010-09-29 23:08:23
endoscopieam facut astazi o endoscopie iar doctorul mi a spus k am reflux gastro-esofagian si a mai spus ceva de o ulceratie de aprox 15 mm la esofag... a spus si pe la stomac cam tot ceva de genul acesta ...intrebarea mea este daca voi ati mai fost diagnosticate cu aceasta boala si cum a evoluat pe parcurs.. Offline #2 2010-09-30 15:08:35
Re: endoscopieuite ce zic eu: daca tot ne intrebi daca a mai avut cineva aceeasi boala, poate zici si care e aia Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2010-09-30 15:52:08
Re: endoscopieeu inteleg ca se refera la ulceratie. Ultima oara a fost editat de anca90 (2010-09-30 15:59:53) Offline #4 2010-09-30 16:44:31
Re: endoscopiesi ce tratament ai primit? tratamentul primit de la medic + un regim alimentar (evitarea alimentelor ce agraveaza simptomele gen condimente, alimente bogate in grasimi, ciocolata, bauturi ce contin cafeina sau alcool) te vor ajuta . Trebuie sa renunti la fumat, mese frecvente cu cantitati mici de alimente . Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|